Wygląda na to, że serwer działa, tylko jest jakiś protokół, który automatycznie rozłącza użytkownika. Błąd w skrypcie lub coś podobnego.
Wersja do druku
po 10-15 sekundach wywala z serwera i po grze tak juz mam prawie od godziny .
z uporem maniaka próbuję sie logowac od 9 z minutami tak patrząc na zegarek... ponad godzine i po zalogowaniu jestem w grze ok 3 sekund i aut "połączenie z serwerem zostało zerwane"
przygoda mi się kończy kto zrekompensuje mi surowce wpite w szkolenia wojska?
Nie ma reguły z ta gra na tym serwerze :/ radz działa 1 mion raz w ogóle a raz mozna pare godzin pograc bez stresu :/
Ja straciłem cierpliwosc jak narazie i zycze wytrwałosci :/
Nic nie jest lepiej, mam wrażenie, że z dnia na dzień jest coraz trudniej grać. Kiedyś człowiek martwił się minimalnymi lagami na przygodzie, teraz na to już się uwagi nie zwraca tak jest to błache. Nie rozumiem tylko, po co pisać co chwile, że już jest dobrze kiedy nie jest. Spytać ludzi na czacie lub tutaj czy jest OK i wtedy dać posta że się poprawiło. Z całego serca życzę zespołowi naprawy problemu, bo to w spólnym interesie, niestety na tą chwilę oglądając spoty produktów Ubisoft z Watch Dogs czy Assassin's mam swoje przemyślenia którymi przez grzeczność tutaj się nie podziele.
zaraz mi się kończy czas na skończenie misji, a nie mogę sie zalogować... Rozumiem, że admin odda mi misję? Albo będzie rekompensata, za problemy?
Z tym czyszczeniem to jakas wielka brednia :/ najbardziej mnie denerwuje fakt ze wchodze sobie na serwer nowy świat i tam wszystko śmiga jak powinno probuje sie przelogowac na nowa ziemi i dupa blada :/
ja bym nie liczył na to maja nas w dupie bo sciemniaja ze cos zrobili a tu nic a nic nie zrobione wiec nie wieze aby chciało im sie cos oddawac ewentualnie dadza 10 piłek na pocieszenie które tak naprawde nic nie sa warte :/
Jak długo jeszcze będą trwały te problemy. Na stronie głównej jest informacja, że zrobili kolejną przerwę i problem na Nowa Ziemia naprawili a tu dalej to samo. Czy na innych serwerach jest dobrze? Ile można się męczyć z tym samym problemem? Odechciewa się grać.