-
Oczywiście nic nie działa ja loguje się od 16.45 teraz jest 18.03 i mam 360 z 848 i 24min i 8 sek KPINA!!! oczywiście produkcja bez buffów traci i przynosi straty, chyba pożegnam się z tą grą całe szczęście że nic nie kupowałem za kasę choć ostatnio przechodziło mi to przez myśl. Całe szczęście że SZYDŁO WYSZŁO Z WORA teraz, bo później było by tylko trudniej. Pozdrawiam cierpliwych.
-
nieno teraz to sobie juz jaja robicie dobra poczekałem weszłem poczym mnie wywaliło i teraz musze czekac nastempna godzine w niedziele mnie wywaliło z przygody jak atakowałem ostatni obuz a dzis mnie tez wywaliło z przygody kto mi zwruci straty
-
A może wpierw szkoła i lekcje ... a później pograj ... A jak po szkole preferuje słownik ort .
-
Gram w wiele gier internetowych ale tylko tutaj jest kolejka logowania w której trzeba czekać 2 godz a nie raz i dłużej.Ich dzisiejsze tłumaczenie to normalna kpina która świadczy ze graczy traktuja jak zło konieczne.
-
co za kretyn wymyślił kolejkę logowania w której trzeba czekać 24h 53min. zamiast przyśpieszyć serwer to idioci wstawili kolejkę logowania która się wiesza non stop
-
jestem 14 w kolejce do logowania już przez dłuższy czas.Działa już wam to logowanie normalnie ?
-
nie, mi zmniejszyło się z 24h do 21 minut.
-
wow, przez 2 dni miałem spokój z kolejką... a tu teraz co? 88 z 166 ;>
-
ja jestem w kolejce 380 od trzech godzin mi się jeszcze nie udało :(
a rano kończy ni się misja i nie zdążę pewnie przez to skończyć :(
-