Nooo i ja już zakonczylam gre na dzis bo wejsc sie nie da...
Wersja do druku
Nooo i ja już zakonczylam gre na dzis bo wejsc sie nie da...
...Aktywacja kolejki logowania była niezbędna, aby zapewnić stabilniejszą pracę
serwerów. Cel został osiągnięty, serwery działają stabilnie, jednak logowanie
do gry dla wielu osób jest znacząco utrudnione.....
rozwalil mnie ten text "stabilniejsza" przygody sie robic nie da o powrocie na wyspe jak juz sie jest na przygodzie mozna po marzyc wojsko znika i sie pojawia kiedy chce na blokach generalowie nie ida tylko skacza to ma byc stabilniejsze ?
A mnie rozwaliło to ze dla nich sytuacja tez jest nie zadowalajaca - czytajcie mniej graczy czyli mniej potencjalnych kupcow czyli straty pieniezne i brak premii w robocie..
Wedlug ich rady zalogowalem sie na testowy i dziala normalnie
Troche bardziej scina ale wiadome testowy to ujdzie w tlumie...
A na zwyklym cudne czekanie 5 godzin zeby pograc pare minut...
Wg supportu komunikat o problemach od piątku wisi na głównej właśnie dostałem odpowiedź od nich, czego można było się spodziewać na raport jak zwyczaj pytaniami odpowiedzieli, które nic do rzeczy nie mają
Jak od piatku???
W piatek bylo info o 2 godzinnej konserwacji a nie o "poprawieniu" kolejki logowania
Co jak co ale to wiem bo mi sie w srodek okradajki z konserwacja wepchneli..
Dobrze ze jutro do szkoly na 10 mam to sie rano moze zaloguje przy dobrych wiatrach
Rano do 9 nie ma problemu żadnego, potem się zaczyna ta loteriada
Bo ludzie wstaja i chca wejsc
Dzisiaj o 8:30 bez problemu wszedlem a jak o 12 chcialem to juz 350 osob
Z tą kolejką to też dziwnie, bo ja jakąś godzinę wcześniej od mojego męża zaczęłam próbować się logować i niestety do tej pory wiszę. A jak on wrócił z pracy to czekał 15 minut i już mógł grać na swoim koncie. Dziwne kwiatki :/
Zaloguj sie na testowy tam dziala od razu...
Tylko troszeczke scina gre ale wiadome testowa sprawa
Spoko na testowym dodali kolejke ladowania PRZYGOD dobrze ze 1/1 mi pokazuje chociaz tam....