Steam - gra nie działa, wersje pod steam do aktualizacji ktoś udostępni?
pod steam nie działa. Nie ma opcji pobierz, aktualizacja pod steam powinna być chyba do steam zgłoszona?
Wersja do druku
Steam - gra nie działa, wersje pod steam do aktualizacji ktoś udostępni?
pod steam nie działa. Nie ma opcji pobierz, aktualizacja pod steam powinna być chyba do steam zgłoszona?
U mnie to samo, gra się ładuje ... a potem brak odpowiedzi i to było by na tyle
Gra działa, jedynie problem jest z excelsiorem, zżera kryształy i nic się nie dzieje.
widac brak ci cierpliwosci..
http://z3nfist.cba.pl/images/2020-12-18_213808.jpg
odświeżam.
nie można się zalogować, komunikat podobnie jak w większości przypadków, szkoda że event tuż tuż
zróbcie tak jak pisze, nie czytajcie BB!
Cytat Zamieszczone przez gosiaj Zobacz posta
Cytat:
1. sciagnac gre --- otworzyc folder z nią
2. stworzyc w niej katalog \client - bo u mnie takiego nie bylo
3. sciagnac klienta tu link .................................................. ......... https://thinfi.com/y757
4.wkleic sciagnietego klienta do katalogu \client
5.odpalac gra z przegladarki bedac zalogowanym
6. chwile gra sie odpala ale poszlo
zapomnialam napisac ze mam windows 10 home 64bit
musisz byc zalogowany w przegladarcie jak to robisz i wcisnąć graj na końcu
Żenada, żeby gracze musieli sami sobie pomagać, a BB będzie tylko przeliczać złotóweczki na promocjach....
Gra się zrobiła dla wybrańców. Dziękujemy Ci BB
.
Skąd wy bierzecie te problemy?
instalowałem na trzech komputerach z:
1. czysty win 10
2. win 10 która wcześniej miała klienta z testowego i normalna grę
3. win 8.1 co ma 6 lat i gram na nim na co dzień
Wszędzie było tak samo: logowanie na stronie na Chrome- GRAJ - DOWNLOAD - instalacja - GRAJ.
Wszędzie bez problemów. Już nie wspomnę, że mogliście od kilku tygodni przetestować nowego klienta i sprawdzić czy wam działa.
Sporo osób jest, ale patrząc po Handlu z 9 stron jest teraz 4... wiec dużo osób nie mogło tego zainstalować. Powiem szczerze, że nie wiem w czym jest problem. Jak znajdę czas to dla "sportu" na win 7 zainstaluję. Ja nie miałem żadnych problemów, wcześniej na testowym i teraz na tych trzech komputerach.
Nie mogę ściągnąć klienta z tego linka :(
Ok udało się :))
dokladnie , u mnie tez nie dziala , nie moge wejsc do gry
nie dziala,jak wlaczam ten link to przychdzi mi info ze mam sprawdzic w systemie czy jest x86-(32Bit) czyx64-64Bit) ,ja mam 32-Bit,moze ktos cos doradzic
nie działa również na żadnym win 32bit
doradzić? zainstaluj 64 bit wersję. Jak masz licencję to jest ona na obie wersje 32 i 64 bit. Ale niestety wiąże się się to z instalacją od zera, czyli skasowaniem tego co masz
BB nie moze czegos zrobic normalnie?
Tylko Windows 64 bit
Witam, po zainstalowaniu i wciśnięciu graj wracamy do okna instalacji. Nie wyświetla się żadne dodatkowe okno. Czy będzie to działać ma Viście???
istaluje gra - klient ? się i odinstalowuje. i tak do upojenia od 14 z tekstem nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono api-ms-win-core-localization-/1-2-0.dll. spróbuj ponownie .. .. i tak w kółeczko
cholera moze trafic mnie tez nie dziala
przeczytałem wszystkie porady i zrobiłem wszystko krok po kroku. niestety gra nie działa
Uwaga #5: Nie można uruchomić programu - na komputerze nie znaleziono api-ms-win-core-localization-l1-2-0.dll
1. Należy wejść na stronę helpx adobe i zainstalować "Aktualizację dla programu uniwersalnej obsługi C w systemie Windows firmy Microsoft". Rozwiązanie tutaj: helpx.adobe.com/pl/download-install/kb/error_on_launch.html
dzieki u mnie poszlo
jaki klient/client ? o co chodzi?
nie działa ;(
Potwierdzam działa a ww. instrukcją (problem sprawiło mi przekopanie się do folderu). Dzięki :)
Kopia poradnika z innego miejsca na forum
Poradnik dla graczy z systemem 64bit WIN7, WIN8, WIN10 (Raczej nie będzie działać na 32 bitach)
1. Logujesz się.
2. Klikasz graj i pobierasz klienta.
3. Instalujesz klienta.
4. Pobierasz plik z pierwszego postu. https://forum.thesettlersonline.pl/t...l=1#post291980
5. Wchodzisz w c:\Users\TWOJA-NAZWA-KOMPA\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\
6. Tworzysz nowy folder o nazwie Client
7. Wklejasz pobrany plik.
8. Odświeżasz przeglądarkę, klikasz graj i czekasz aż się klient uruchomi. Może to długo potrwać, nawet kilkanaście minut. Może wyskakiwać problem że program nie odpowiada - ignorujemy to i czekamy. Kolejne uruchomienia będą już trwały chwilę.
Brawo, udało się na same świeta tj. event spartolić gre. Brawo za takie podejście
O ile na kompie jeszcze walcze, to na telefonie z androidem papa nie ma opcji na gre. Szkoda bo była to dobra alternatywa do logowania aby podtrzymać konto tj. wyspe na produkcji
A tak bryndza
Nieważne jaki to będzie klient, wybrany system gry, ważne jest jedno żeby to było z maksymalnym ułatwieniem dla graczy....czyli gra uruchamiana w oknie przeglądarki!!! Dlaczego? Bo tak jest najwygodniej dla każdego. Ta gra ma być przyjemnością, a nie kuźwa tylko dla ogarniętych geeków, którzy z uporem maniaka w końcu ją uruchomią. Jeśli tego nie zmienicie zabijecie kolejnych graczy. To ma być fun, jakkolwiek on nie jest postrzegany ale fun. A nie stres nerwy i ...
Nie pociesza mnie okres tymczasowy...on za długo będzie trwał a już event robić w takim systemie to już kompletna paranoja. Normalnie test systemu podczas operacji przeszczepu serca. Brawa, brawa, brawa
mam to samo :/
https://zapodaj.net/997eee79bba3d.jpg.html
Hehehe... Zaraz się okaże, że można się zalogować po okazaniu zaświadczenia o szczepieniu na COVID
nie dziala, co za amatorka....
Tutaj opisałem jak można naprawić: https://forum.thesettlersonline.pl/t...l=1#post292077
jak sprawdzic czy mam 64 bity czy 32?
może i będzie działąć ale jak dla mnie ma działać w przeglądarce/
Nie działa na Mac'a , cóż wreszcie pójdę szybciej spać i do tego weekend wolny :D
24h życia dla rodziny :-)
Dziękuje......to mi się należało za ciężką pracę z pacjentami z Covid-19
Uwaga #7: Sprawdzenie systemu 32 czy 64 bit.
1. Wchodzimy w "Mój komputer"
2. Klikamy w wolne pole prawym przyciskiem myszy
3. Klikamy właściwości.
4. Odczytujemy typ systemu (32/64)
Więcej informacji: https://forum.thesettlersonline.pl/t...l=1#post292077
działaaaaaaa :D
ten dzien przejdzie do historii ;) hahaha