Jaja się przydadzą do bab, ale nie do tso. Maja nas za idiotów. Po macoszemu nas traktują. Szkoda gadać.
Wersja do druku
Jaja się przydadzą do bab, ale nie do tso. Maja nas za idiotów. Po macoszemu nas traktują. Szkoda gadać.
Nawet jednego słowa "przepraszamy" nie było. Mało profesjonalne :( :( :(
Zapewne będzie w swoim czasie :) razem z rekompensatą..
To chyba nie my mamy wyrazić opinię :) BB halooo post dla Was :)
Ok. 8.00 18.03.2018 włączam TSO, a tu...... przerwa techniczna i tak do 19.03.2018 do godz. 21.50. Pytam co jest grane i co w tym chodzi? Jak dla mnie to porażka. Bardzo nielubię zaczynać od nowa. Może któryś mod udzieli mi odpowiedzi najlepiej na maila. To nie pierwszy raz kiedy dochodzi to takiej sytuacji.
u mnie dalej nie dziala wy juz macie ?
Wszystko ładnie działa. Miło.
Ciekawe czy przez to że nie mogliśmy się zalogować dostaniemy chociaż te klejnoty które się dostaje za codzienne logowanie przez rok...
u mnie nic nie działa od rana, a teraz to juz w ogóle nie zadziała, bo niby "do 12" ma byc konserwa
was chyba pogięło z tymi aktualizacjami ,wczoraj ,dziś - powoli staje się to męczące :(((
od niedzieli nie mogę zalogować się do gry kiedy skończą się problemy ?
Prawdopodobnie po dzisiejszej konserwie wszytko powinno wrócić do normy, ale jak bedzie przekonamy sie za pare godzin.
i ponad pół roku dzień w dzień poszło się j#$%#@ć
Przedłużyli z 12 do 14 godziny:(
wyłączcie ten badziew na tydzień a nie przedłużajcie waszej agonii:) co pare godzin
czy ktos powie mi dlaczego nie moge poloczyc sie se serwerem znow jest problem!
aktualizacja aktualizacji serwery wylaczone do 14
To niesamowite jak wielu settlerso-holików sie ujawniło :)
Skoro przez te 3 dni były takie problemy to aż strach się bać tego co będzie w przyszłości.
Ale mogli sobie podarować dzisiejszą aktualizację i przesunąć ją na następny tydzień.
a to pewnie nie ostatnie wydłużenie czasu konserwacji, jak ktoś nie umie to robi aż mu się uda, ot taki przypadek
mam poblem z poloczeniem do serwera dzlaczego?
to juz zaczyna byc naprawde idiotyczne ze strony BB
Znowu nie mogę wejść w gre, coś tu kuleje/ ciekawe czy dzisiaj wyrobią się do tej 14 :)
ręce opadają...
Widze że historia sie powtarza.Było by śmieszne gdyby nie było żałosne.
Koniec: Około 12:00, 14:00, czasu polskiego - ciekawe ile jeszcze dopiszą....
i ja mu wtedy mówie: "nie o take TSO walczyłem...."
Nie wiem czy to trolling czy nie, ale zalecam wejść na stronę główną i poczytać. Wszytko jest po polsku nie powinni być problemu ze zrozumienie.
Maly konkurs:
Dwa pytania:
1. kiedy zacnie się sypac po dzisiejszej koserwacji ? [dzisiaj czy jutro]
2. Ile bedzie trwala konserwacja PO dzisiajszej konserwacji ? [4 h , 8 h , dwie doby ]
:) :) :)
znowu elita informatykow nie potrafi wyrobic sie w czasie ktory podaja ... kolejny raz to samo , ignorancja i bezradnosc bb nie zna granic
To oddaj konto, jak możesz żyć bez settlersów.
2 dni wogole strona dzie dzialala... dzis pozno w nocy udalo mi sie wlaczyc... a dzisiaj od nowa nie moge sie polaczyc? czy znow cos robicie z gra? czy poprostu macie jakies problemy?
Hmm, a niemieckie serwery dzialaja i z tego co sprawdzalem tylko one.
u mnie podobna sytuacja od niedzieli nie mogę zalogować się do gry. wczoraj logowałam się ponad 2h i otrzymałam komunikat że mam spróbować od nowa za kilka minut, zrobiłam to ...tym razem do komunikatu doszłam szybko.... proszę zalogować się za kilka minut. zrezygnowałam.
gdyby serwery byly w Polsce to juz by dzialaly w Niedziele i to we wszystkich krajach!!!!!!!!!!!
Pisze że aktualizacja zakończona ,a gra dalej nie działa!!!!
Witaj!
Gra jest już dostępna. Jeżeli nie możecie się zalogować, wyczyśćcie historię przeglądania. I dajcie znać.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Całe szczęście ze położyłem lagę na ta grę i wchodzę tylko sporadycznie.
Szkoda nerwów na takie granie bo gra miała być odskoczniom od normalnej nerwówki.
Taka mini uwaga - jak nie jesteś zalogowany, to czas jest jakoś inaczej wprowadzany na forum :P Aaaa - specjalnie piszę, przed 18:22 :P