Tak dziwne wlasnie, jak po prostu ja zamkneli ale odkrywcy prezenty poprzynosili jednak :/ No coz wazne, ze dziala ... :)
Wersja do druku
Tak dziwne wlasnie, jak po prostu ja zamkneli ale odkrywcy prezenty poprzynosili jednak :/ No coz wazne, ze dziala ... :)
Drodzy Gracze,
Otrzymaliśmy wiele zgłoszeń dotyczących problemów z logowaniem się do gry. Nasi specjaliści IT pracują już nad rozwiązaniem.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Fifi jestem cały czas :)
Penelopa, w końcu....
U mnie odkrywcy wrócili bez prezentów, kopalnie padły...
Z całym szacunkiem BB_Penelopa, trochę nie po w czasie bo zanim napisałaś to wyspa wystartowała, szkoda tylko że przez dwie doby nikt nie raczył nic powiedzieć....
Drodzy ludzie pamietajcie ze po 24h nieobecnosci wyspa sie ZATRZYMUJE (chyba ze znajomy odwiedzi)
Dziekuje za uwage :D
a kleje za logowanie poszły sie .......... dziekujemy BB
To skoro działa, to możemy do supportu pisać o rekompensaty, myślę że 1000 prezentów i 2 dni premium i 100 klejek za straty w logowaniu będzie odpowiednie:)
Wiemy,wiemy, szkoda, że tak późno wyszła informacja, wyspa działa, ale niestety kolejka logowań poszła się wozić i premie też
Można wejść zrobili
Witam ponownie!
Nasi specjaliści IT rozwiązali problem. Można zalogować się do gry!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam tez moge sie zalogowac z tym ze 2 dni premium przepadlo:(
Powinni teraz dać rekompensatę za stracone surowce z codziennego logowania + doliczyć uzupełnianie złóż surowców + rekompensaty za premium, jeśli ktoś miał + za odkrywców + za przygody + za premie + surowce mistrzowskie, do których budynki u mnie chodzą tylko na premiach, a tak, to przez dobę zdążyło wiele się zmarnotrawić + rekompensata za wiele godzin straconego życia + za kalendarz, bo zapewne parę osób nie otworzyło.
server killed :D
ciekawe co za te zlosci ze koncowka eventu prezenciki odkrywcy nie poszli na spacerek ostatni i handel... eh no i sama gra... a tu pewno kaza sie cieszyc ze wogole gra odpalila.... eh
swoja droga co nalog z czlowiekiem robi :-DD
Robi, robi, za dużo wtedy ma czasu
7 dzien logowania wielkie X, 100 klejek przepadło,prezentów nie licze. Ale zaczałem grać w anno, bardzo fajna takze troche w tamta popykam :)
A ja zgłosiłem, dostałem odpowiedź, że "poszło do dalszej analizy" i właśnie się zalogowałem :)
edit: ok, widzę że już wszystkim działa ;D
Ktoś z was dostał jakąś rekompensatę za czas bez logowania??
Ja pisałem do supportu już 2 razy w tym temacie i nawet nie raczyli odpowiedzieć.
Na razie nic. Mnie też nie odpisali z supportu.
Penelopa może odpiszesz coś w temacie skoro już sami przyznaliście że mieliście awarię!!??
Jakoś 7 dni premki osobom które powiadomiły was o bugu z chatkami już wczoraj umieliście rozesłać, a co z nami??!!!
I kolejny dzień bez odpowiedzi. Support milczy a my dalej bez domków...
i potem kolejny raz i kolejny.... jeszcze ze 3 miechy, zmienią ekipę bb i nowa odpowie :)
Przecież o wiadomość sam support prosił... dostał więc odpowiedź, ale później już zero kontaktu... no zobaczymy - kolejna wiadomość poszła w odrębnym zgłoszeniu.
mam to samo nie mogę się zalogować
wyobrażam sobie jakie będą kłopoty jak załączą grę jak przez tyle czasu nie umieją skończyć konserwacji
ciekawe czym się zasłużyliśmy się to znaczy serwery 06 i 07 mamy dłużej wolne a premium też nam przedłużą