a moze to wszystko ma jakis głebszy sens >)) ....
zamiast kopalnie stawiac i walczyc .... jestesmy tutaj na forum >)))))
na co dzien nie ma zbyt czasu tu zagladac .....
Wersja do druku
a moze to wszystko ma jakis głebszy sens >)) ....
zamiast kopalnie stawiac i walczyc .... jestesmy tutaj na forum >)))))
na co dzien nie ma zbyt czasu tu zagladac .....
czy ktoś wie kiedy ta awaria sie skończy ??
brak im postów ?;))))))))
Na początku się wkurzyłam bo pomyślałam: nie otworzę drzwi w kalendarzu, złoto chodzi bez premii itp...
Teraz sobie myślę: co jeśli stracę wyspę? Po 2 i pół roku grania...
Co jak co takiej sytuacji jeszcze tu nie widziałam.
albo chcą byśmy więcej czasu spędzili poza grą ;)
Nikt nic nie wie.. bo Supp milczy... tylko w naszymkochanym kraju takie traktowanie klijeta.. ciekaw jestem czy w innych krajach takierzeczy maja miejsce? :)
no to k...dosadniej nie mozna powiedziec...co oni sobie jaja z nas robia?
Ani dziś, ani jutro święty Boże nie pomoże... Niestety, nie ma się co łudzić...
Powiem tak, jesteśmy w czarnej du...ie :(
nie ma co sie stresowac dostaniemy 10 klejkow i po 20 prezentow w poniedzialek hahahahahah
Wczoraj wieczorem na naszym serwie był robiony stream live jakiegoś youtubera, co można bylo zauważyć po wysypie "gimbazy" na czacie. Zapewne serwer został przeciążony i dlatego mamy teraz kolejkę logowania która się nie kończy.
dzisiaj od rana mam problem z rozpoczęciem gry.Kolejka logowania ciągle trwa - jak długo będę czekała jestem na pozycji 880 z 1111
oj poczekasz...
u mnie również jest ten sam problem :(
komus sie udało wejść?
po sześciu godzinach prób wejścia do gry,dwóch tabletkach na zbicie ciśnienia oraz setką wulgaryzmów wypowiedzianych pod adresem tej gry stwierdzam co następuje:
gra zniechęca,denerwuje brak kontaktu z supportem,ciągłe problemy z grą doprowadzają do ubytku na zdrowiu statystycznego gracza.
Nadal spokojny i zdenerwowany czekam ......i se chyba jeszcze poczekam bo nie widzę tu przyszłości:(
co jest z tą kolejką
przez przypadek zamknalem sobie rpzegladarke :(((((((((((
Próba wejścia od godz.6.30 nie udana,próby cały dzień nie udane! DNO
Poczekamy, ciekawe tylko co z klejkami za codzienne logowanie i kalendarzem adwentowym bo absolutnie nie dopuszczam myśli że stracimy wszystko...
polecam przyłączyć sie do pozwu zbiorowego przeciwko polityce BB wobec Nas graczy
nie przejmuj się :) I tak kolejka stoi...
Jeżeli jesteś prawnikiem i ślicznie to opiszesz jestem za :) A zaraz dostaniemy po baniku :D
jak chcesz ten pozew zrobić?
jednostki mogą zbanować ale jeżeli będzie Nas więcej to nic nie zrobią, będą sie bali, nie jestem prawnikiem i jezeli sie tu nie znajdzie prawnik to pofatyguję sie do swojego zaraz po nowym roku i przedyskutuje z Nim temat. bo to co wyprawia BB od samego początku gry sie w głowie nie mieści
Asioczek chodź do nas wątek: atak hakerów:)
po co aż tyle wątków? nie łatwiej na jednym rozmawiać?
kilka razy próbowałem się zalogować do gry ale bez rezultatuhttp://forum.thesettlersonline.pl/newreply.php?p=171834&noquote=1
Solar wlasnie zrobili i zero odzewu od tylu godzin - maja to gdzies
masz nadzieję, że się nami przejmą? nie wydaje mi się :(
juz samo to ze zabraklo im czasu by dac inf e maja klopot swiadczy ze to zlewają
nikt mi nie powie ze serwery dajace korzyc materialna zostaja bez opieki chiciazby w siwta czy po swietach
Dobrze moi kochani gracze ze Słonecznego Grodu, nie pograłam dziś... więc czas gdzieś wybyć z domu. Miłego oczekiwania Wam życzę:)
Jak będzie jakiś pozew - dajcie znać;)
Miłego sobotniego wieczoru
życzy SOWA ;)
co to za kpina , gdzie jakies info od bb? jaja se robią czy co.
Poźniej dadzą 1 dzień premki i mamy niby być szczęsliwi że gra cały dzień off była
Może zaraz wprowadzą jakiś "pakiet medyczny" dotyczący serwera i za klejnoty będzie można się zalogować bez kolejki :D
Użytkownik wyraźnie przyznaje, że korzysta z usług i gier na własne ryzyko.
Usługi są świadczone "w takim stanie w jakim są". Ubisoft nie gwarantuje ani nie czyni żadnych zobowiązań dotyczących skutków korzystania z usług w zakresie zgodności, dokładności, kompletność, wiarygodność, bezpieczeństwo, itd. , w granicach dozwolonych przez prawo ubisoft odmawia udzielenia jakichkolwiek gwarancji dotyczących wartości rynkowej usług i gier, zagwarantowania zadowolenia użytkownika lub przydatności usług do określonego celu. Dodatkowo, ubisoft nie gwarantuje, że usługi i gry, w tym serwery i oprogramowania konieczne do ich funkcjonowania, będzie wolne od przerw lub błędów, wirusów lub innych szkodliwych elementów lub, że błędy, wirusy lub inne szkodliwe elementy będą poprawione.
Nie wiem czy się Solar orientujesz ale Regulamin jest "Umową", którą zawierasz z dostawcą usług i jego "Akceptacja" jest równoznaczna z podpisaniem tej umowy, czyli akceptując Regulamin poniekąd podpisujesz się na umowie a co za tym idzie znasz wszelkie jej postanowienia i w całości się z nimi godzisz.
A teraz dla przykładu fragment Regulaminu, który jasno mówi,że skoro się na niego zgodziłeś to możesz jedynie sobie popłakać tak jak reszta użytkowników bo nic im nie zrobisz...
Cytat:
Pisze bez przerwy Regulaminy i administratorzy stron zdają sobie sprawę, z tego iż nikt ich nie czyta dzięki czemu można napisać co się chce a użytkownik i tak to zaakceptuje i nic z tym się nie da zrobić...BB oferuje usługę a pakowanie kasy jest dobrowolne, nie gwarantują ciągłości świadczenia usług o czym informują więc nie wprowadzają nikogo celowo w błąd aby ten wydał kasę więc nawet pozew zbiorowy nic nie zdziała...przykre ale prawdziwe, mają nas w dupie a my świadomie bądź nieświadomie się na to zgodziliśmy...Cytat:
UBISOFT W ŻADNYM PRZYPADKU NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA JAKĄKOLWIEK PŁATNOŚĆ LUB ODSZKODOWANIE W STOSUNKU DO UŻYTKOWNIKA WYNIKAJĄCE Z NIEMOŻLIWOŚCI KORZYSTANIA Z CAŁOŚCI LUB CZĘŚCI USŁUGI. W ŻADNYM PRZYPADKU UBISOFT NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA JAKIEKOLWIEK BEZPOŚREDNIE, POŚREDNIE, PRZYPADKOWE, SZKODY WYNIKAJĄCE Z KORZYSTANIA LUB NIEMOŻNOŚCI KORZYSTANIA Z USŁUG I GIER NAWET, JEŚLI UBISOFT ZOSTAŁ POINFORMOWANY O MOŻLIWOŚCI POWSTANIA TAKICH SZKÓD.
jaja sobie robia siadło im wszysko