Dzisiejsza konserwacja zakończy się planowo , czyli jutro
Wersja do druku
to jest kpina godz 11 i dalej nie dziala
jest 11:00 a ja nie mogę wejść do gry...czy Wy też???? czy ja mam znów cos z siecią????
coś masz z siecią....
spokojnie spokojnie :) pewnie zaraz wlacza
oooo darooo ;-)
raczej z głową :D
przegieli to jest brak poszanowania dla graczy
niektórzy mają racje pora zlać tą grę i zająć się czymś lepszym:D
dokładnie, ja ostatnio kupiłem to udało mi się wejść mimo, że niby jeszcze nie można było grać. ale więcej nie wydam ani grosza, to żal że nie potrafią nas uszanować i jeszcze robią z nas wała dając promocję na klejnoty... ale kupujcie ludziska, heh jak ktoś wcześniej pisał "gry nie odpalą puki 20% graczy nie kupi klejnotów"
pozdro dla kumatych
Nie ma co sie denerwowac... przedluzylo im sie :):)
mam tylko nadzieje,ze warto czekac na te nowosci :):)
działa:).... konserwacja nadal działa
jasne ............ ta sieć nie działa już od ponad dwóch godzin!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam ludzi którym właśnie kończą się jakieś niedokończone przygody :), podziękujcie BB, po tej konserwacji (jutro ?) dostaniemy zapewne koszyk egzotyczny i będzie tyle.
No tak a już myślałem że jestem jedyny co się nie może zalogować....
I po takim przywitaniu o poranku w grze już mi odeszła ochota na kupno niebieskich w 100% promocji...
szkoda kasy :(
nikt mi przecież nie zagwarantuje że jeszcze się tu mi uda zalogować :D
Przecież to ciągle wersja BETA ...
Czas w przygodach jest zatrzymywany.
tylko po co podawać koncową godzinę jak nigdy jeszcze się w tym czasie nie wyrobili
idę do pracy na 14tą, wrócę do domu dopiero po północy. ciekawe czy zdążą uruchomić grę do tej pory a jeśli nie to co w tym przypadku z codziennym logowaniem? w pracy nie mam możliwości się zalogować:(
Słuchajcie, a może by tak w tzw. międzyczasie pograć w kalambury na kurniku? :D
bedzie jakasa rekompensata w [pstaci latajacego sadnika czy kosza?
Dajcie jakies kawaly...
Dlugo im to schodzi :)
jak tu wydawać forse jak co tydzień problemy z grywalnością
Ludzie ogarnijcie się i włączcie wreszcie grę! Nie mogę zacząć dnia w pracy!
a jeszcze jedna rzecz przyszła mi do głowy. przerwy konserwacyjne trwają dłużej bo BB bada jakie nastroje panują wśród graczy, a ten właśnie czas i to miejsce jest tego najlepszym przykładem.
fakt, że można było pozamykać produkcję, ale faktem jest też że gdybyśmy do pracy chodzili np na około 8:45 a docierali do niej na 12:00 to chyba byśmy wszyscy szukali w BB
Ale jak robią coś takiego to niech wszystkie serwery włączają w jednym czasie a nie teraz Nowa Ziemia ma jakieś przywileje !!!.
Lekarz otworzył właśnie nowy gabinet i czeka na swojego pierwszego pacjenta. Nagle słychać pukanie do drzwi, po chwili wchodzi jakiś facet. Pielęgniarka długo tłumaczy mu, że trzeba cierpliwie poczekać, bo pan doktor cały czas ma mnóstwo pacjentów. W końcu lekarz każe wprowadzić faceta, ale by zrobić na nim wrażenie podnosi słuchawkę telefoniczną i zaczyna fantazjować:
- Nie, naprawdę nie mogę przyjąć pańskiego pacjenta. Jestem bardzo zapracowany. No, może za miesiąc... Dobrze, proszę jeszcze zadzwonić.
Odkłada słuchawkę i udając że dopiero w tej chwili zauważył faceta, pyta:
- Co pana tu sprowadza?
- Jestem z telekomunikacji, przyszedłem podłączyć telefon.
Młoda zakonnica przyjechała do Nowego Jorku. Przerażona ruchem ulicznym stanęła niepewnie przy przejściu dla pieszych. Nagle podbiega do niej dwóch skinów. Porywają ją na ręce i bezpiecznie przenoszą na drugą stronę ulicy.
- Dziękuje, panowie - wyszeptała zaskoczona zakonnica.
- No problem! - mówi jeden skin. - Przyjaciele Batmana są naszymi przyjaciółmi!
wprost super, super, super .. i promocja na klejnoty .. chyba przeginają
Jest już po 11 i dalej nic nie wiadomo kiedy będzie można wejść do gry :( na prawdę super !
Ja nadal nie mogę a jest 11:12
Jak ja uwielbiam te przerwy konserwacyjne... :P
Nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi... Zastanawiam się ile w tym prawdy
"Pracujemy nad rozwiązaniem problemu."
:D