no z tym się zgodzę ale niczego to nie zmienia :P
Wersja do druku
no z tym się zgodzę ale niczego to nie zmienia :P
Znowu kicha :((
I znowu szlag trafił serwer...gratulacje dla BB za wzorcową walkę z problemem
Koniec na dzisiaj. Serwer padł
jeszcze jakoś zipie :p
Co płaczecie? Już jest dobrze :P
ale to tak na zmianę właśnie,jak u jednych jest dobrze to innych wywala,musimy się na godziny chyba poumawiać :P
jutro dostaniemy podziękowanie za testy serwera :)
mnie dalej nie dziala.... caly dzien zmarnowany :(
Przyzwoitość nakazuje by co najmniej się odezwać. Napisać na stronie "wiemy lub nie wiem w czym problem. Mamy wolny weekend pomyślimy w poniedziałek co z tym zrobić" , albo Wyłączyć serwery w cholerę, żeby ludziom się kopalnie nie rozwalały, uporać się z problem i włączyć jak już będzie ok.
Nie rozumiem dlaczego nikt nie jest w stanie nic napisać nawet. Ludzie są wkur...eni a administracja ani be ani me.
Po co mają się męczyć?
Lepiej zacierać łapki obserwując saldo na koncie bankowym. Gracze p2p i tak z gry nie odejdą, bo szkoda im będzie klejnotów wpakowanych w konto... a myślicie że BB przejmuje się "niepłacącymi" ?
:-)
znowu problemy na Nowej Ziemi , zróbcie coś z tym !!!
uruchamianie kolejki logowanie trwa wieczność ;p znowu sobie pograłem :)
W tej grze aby się zalogować to czasami potrzeba godziny i ciągłego czyszczenia przeglądarki a jak gra się jeszcze w coś to już kaplica.
Czy na tym ma polegać gra? Na tym komu uda się odpalić grę i coś tam odświeżyć?
Zastanówcie się bo coraz więcej ludzi ucieka z tej gry głównie na BEZNADZIEJNY STAN SERWEROW.
W żadnej grze nie miałem tyle problemów z logowaniem i próbą zrobienia czegokolwiek i to się ciągnie ile dni.
Czy mozemy liczyć że Ekpia coś z tym zrobi bo z grania nici bo główny czas poświęcamy na logowanie lub przelogowywanie.
No dobrze, niech ten wątek sięgnie 99 stron. Wiszę na "uruchamianie kolejki logowania" (Nowa ziemia). Nie podoba mi się to, pracujcie nad tym intensywnie.
do niektórych znajomych nie idzie się na mapę dostać.. "wczytywanie mapy.." i tak sobie wczytuje bez skutku xD
od godziny próbuje sie zalogowac i nic ,konczy sie na wczytywaniu mapy ,prawdopodobnie zrezygnuje z "grania "
och co za cudowna gra , wszystko w niej dziala , nie ma lagow , logowanie to tylko kilka sekund , przejscie z mapy na mape to tylko pstryk i juz jest
nie ginie wojsko , nie gina generalowie :D
i sie cholera obudzilam :P
wejsc nie mozna ,a jesli juz to chyba tylko po to zeby dom wladyki obejzec heheh
Dzisiaj znowu problemy:/ już wczoraj było w miarę ok, bo pogram i mogłem na mecz się zalogować, a dzisiaj już mi trzeci raz wyskoczyła informacja, żebym przelogował:/ idzie się wkurzyć
Przecież człowieka może szlag trafić żeby nie można było się poprawnie zalogować 10 sekund i wylot już nie mówię o wejściu do kogoś czy tez jakiejś przygodzie i pierdzielenie o przeglądarce cache mogą sobie wsadzić.Coś się spierdzieliło i nie umieją tego naprawić.Zawsze można cofnąć wersje gry sprzed miesiąca i wtedy by się okazało czy to wina serwerów czy jakiejś zmiany bo wtedy było dobrze
Na chwile obecną wywala mnie po każdym działaniu w grze czyli postawienie pola, wysłanie grubasa po przygodę, czy dodanie osadników do władyki z menu gwiazdy. Prosił bym admina jakiegoś o info w tej sprawie tutaj czy wiedzą coś na ten temat i czy są jakieś działania w tej sprawie bo z tego co się dowiedziałem to sporo ludzi tak ma.
wpuszcza na parę sekund i dupa, relog za relogiem
Mam smutne wrażenie że jest coraz gorzej.
Coraz więcej graczy mówi o rezygnacji z gry. Ja również zaczynam o tym przemyśliwać.
Bo gramy dla przyjemności a nie z obowiązku czy za karę.
Chyba że jest to forma selekcji graczy - tylko najbardziej wytrwali zostaną.
U mnie to samo, na wszystkich przegladarkach i na 2 różnych sprzętach i różnych sieciach (PC internet radiowy, lapek net zwykły).
jak ja nie lubię jak mnie ktoś w balona robi i chowa głowę w piasek
BB -dajcie komunikat oficjalny - kiedy to naprawicie?
kompletna kaszana, po co mamy czas tracić?
moja cierpliwość się kończy, rzucę zaraz grę w diabły, tylko kto mi odda kasę za generałów, którzy zniknęli?
a może tak umówić się na strajk - np. dzisiaj od godz.11 do jutra do godz.11 nikt nawet nie próbuje wchodzić?
Chcesz im iść jeszcze na rękę ? :)Cytat:
a może tak umówić się na strajk - np. dzisiaj od godz.11 do jutra do godz.11 nikt nawet nie próbuje wchodzić?
To już jest karygodne, żeby człowiek musiał się logować kilkanaście razy, tracąc na tym blisko godzinę, tylko po to by rzucić premie, wysłać geologów, odkrywców, pobudować pola pszenicy i zapodać kolejkę w magazynie prowiantu i koszarach... bo oczywiście każda wspomniana powyżej czynność powoduje wywalenie z serwera.
Pewnie wkrótce znów Święty Mikołaj przyniesie prezent jako rekompensata za problemy... tyle że my mamy gdzieś jakieś marne prezenty! My chcemy stabilnej gry!
Stabilna gra to jest najważniejsze, ale jakaś solidna rekompensata powinna być, ale solidna a nie 20 futbolówek i koszyk:/ bo to co się dzieje jest nie do pomyślenia. Nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją w tego typu grach.
o witam a myslalem ze tylko ja mam jakis problem z logowanie dobrze wiedziec ze nie jestem sam z tym problemem
moim zdaniem, to wszystko wina zle przygotowanego eventu, niczego nie nauczyli sie po evencie wielkanocnym...
Tylko jest mały problem ErniQ te problemy zaczęły się tydzień temu kiedy jeszcze ewentu nie było
a inne servery tez maja ten problem bo jak dotąd widze tylko wypowiedzi graczy Nowa ZiemiaCytat:
moim zdaniem, to wszystko wina zle przygotowanego eventu, niczego nie nauczyli sie po evencie wielkanocnym...
Na nowej ziemi można sie teraz normalnie rejestrować? może to tego wina?
Jak dalej tak będzie wywalało to nie wróżę dużej liczby graczy..
Zróbcie coś z tym!
Dziś to już przesada nic nie robią, żeby chociaż jakieś info kiedy to naprawią.
To jakaś kpina.Znowu nie można się zalogować i niech nikt nie mówi,że serwery są przeciążone w poniedziałek rano.
[QUOTE=annmax1;32485]To jakaś kpina.Znowu nie można się zalogować i niech nikt nie mówi,że serwery są przeciążone w poniedziałek rano.[/QUOT]
Ja próbuje się zalogować od 7 rano i ciągle wywala
Nawet to forum chodzi jak żółw a gra dziś oszalała mówiąc delikatnie :(