Powyższy problem z wejściem do gry mam i ja :P Obserwując komentarze, już niedługo będzie o jeden serwer mniej:)
Wersja do druku
Powyższy problem z wejściem do gry mam i ja :P Obserwując komentarze, już niedługo będzie o jeden serwer mniej:)
Dobrze wiedzieć że nie jestem osamotniony z tym problemem.
Tak jak wszytkim wyskakuje błąd obszaru. i co dalej??
Jak to co? Czekamy na łaskawość BB. Może to naprawią do świąt ;)
O 5 rano można się było zalogować ale wywalało przy próbie wejścia do przygody. A teraz znowu lipa....:(
Wygląda że to tylko nasz serwer padł - Czarci Gaj.
Jak zwykle będzie krótki komunikat , odwiedzi nas Mikołaj , da po kilka prezentów i problem mają z głowy.
No niestety u mnie to samo :)
BB mamy problem ! Dzień 27.11.14 zauważono pojawienie się obcych kolonii. Dzielne oddziały wojsk ruszyły powstrzymać najeźdźców, poległo wielu, doświadczona kadra : Majorzy, Weterani są bezsilni wobec liczebnej przewagi wroga. Dzień 11.12.14 dostaliśmy informację ze Sztabu Generalnego o wysłanej pomocy, niestety najdzielniejsi poszukiwacze z trudem przynoszą paczki. Dzień 15.12.14 sytuacja jest poważna nie możemy dotrzeć do znajomych by im pomóc przetrwać, straciliśmy kontakt z polem walki, wszystkie kanały komunikacyjne milczą jedynie jednostki proszą o pomoc. Najeźdźca podbija nas skutecznie , większość obszarów uszkodzona, na radarach coraz mniej zielonych światełek. Czy ktoś nas słyszy, czy to już koniec ? Koniec transmisji.
To samo od wczoraj może jakieś info ??
I dalej nic i tak już prawie 24 godz.