-
"Ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych. Prosimy spróbować później". Wczoraj o tej porze było jedynie info o uszkodzonym obszarze serwera. To co będzie jutro?? Oczywiście dziś już do gry nie wejdę, a co zastanę rano na wyspie...aż strach pomyśleć, skoro dziś był to znikający garnizon kwatermistrza, który przez kilka godzin budował się i znikał, oraz produkcja rosnąca w astronomicznym tempie.
-
Czy ktoś coś w końcu zrobi z tym ....gównem ?
Cztery godziny prób zalogowania się do gry bez sukcesu. Grę piszą ci sami programiści co program dla PKW ?
Suport nie raczy odpowiadać na maile , programiści mają już chyba święta a ja się pytam kto odda stracone kamyki ?
-
redhot support pracuje od poniedziałku do piątku, więc najwcześniej odpiszą Ci w poniedziałek.
Pozdrawiam
Mod Ziva
-
Wiem, że to będzie dolewanie oliwy do ognia, ale muszę zapytać. Czy problem nadal występuje?
-
Nie mogę grać po zmianie zakładki następuje blokada i freez totalny. Wszystko jedno jaka przeglądarka
-
Teraz jest problem z zakupem niebieskich, raz odrzuca kartę, raz wyskakuje jakiś błąd połączenia..... i tak w kółko
-
Rano normalnie grałem - teraz wyskakuje : Obszar serwera uszkodzony - ciekawe jak długo znowu to potrwa :-(
-
Ja też rano grałem bez problemów teraz komunikat ''Obszar serwera uszkodzony"!!!
-
-
Ale sklep działa - kupujcie klejnoty a obszar może odblokują kiedys