Jak zepniemy poślady to damy radę:) 150% jest w zasięgu-a nawet jak się nie uda-każdy będzie mógł powiedzieć "nie poddaliśmy się" S3 i S6 parło do samego końca:) także jedziemy,jedziemy!!!
Wersja do druku
Jak zepniemy poślady to damy radę:) 150% jest w zasięgu-a nawet jak się nie uda-każdy będzie mógł powiedzieć "nie poddaliśmy się" S3 i S6 parło do samego końca:) także jedziemy,jedziemy!!!
Tak, prześcignijmy s1, wskoczmy do TOP10. Mamy to wszystko w zasięgu :)
My dalej dmuchamy. Z tymi przed nami idziemy praktycznie łeb w łeb :) Trochę wysiłku i 150% jest w zasięgu możliwości.
nic nie robicie i j eszcze macie pretensje do innych ze przegrywany szacznaijdneci zecos robic a nie gadaci e bzudtyry
Hapla papla Hajduk-chcesz coś pisać-pisz poprawnie a nie jakieś bohomazy tworzysz.
Dmuchamy,dmuchamy!!! 150% jak nic w zasięgu-to nic że nagroda za to niewielka,liczy się chęć:)
Witam
Niestety nie mam zbyt wiele czasu na grę i dopiero wszedłem na forum i czytam, ręce opadają jak zawsze przy evencie.
kochani normalnie masakra ze by dopiero 100% wbić nie wiem do kiedy jest ten event ale kilka dni jeszcze zostało, czy naprawdę tak ciężko sie zmobilizować ja sam oddałem parę kk surki i nie płacze, wiem że to celowe zagranie ze strony bb że by Nas wyczyścić z surowca ale to TYLKO GRA.
mam taka propozycję dla słonecznego kto od dzisiaj liczac do końca eventu przekaże najwięcej balonów dostanie następujące nagrody
1 miejsce 15k monet wieża wiedźmy
2 miejsce 10k monet
3 miejsce 5k monet
4 miejsce 2k monet
5 miejsce rezydencja
6 miejsce rezydencja
7 miejsce rezydencja
8 miejsce rezydencja
9 miejsce rezydencja
10 miejsce rezydencja
każde kolejne miejsce będzie nagrodzone w wysokości 100monet
LANNISTER jeżeli to problem ze w tym wątku to napisz pw, przeniosę
pozdrawiam
Mr_SOLAR
ps. jeżeli ktoś by był zainteresowany że by pilnować tego konkursu że by zaraz Polaczki nie wymyslili to zapraszam na pw
jak Ktoś chce dodac nagrody mile widziane