Jaką dostaleś rekompensate mojego nie ma juz 13 dni!!WTF
Wersja do druku
Jaką dostaleś rekompensate mojego nie ma juz 13 dni!!WTF
Codziennie piszę,i to w tym samym wątku!Żeby nie było,że nowy temat!
ja czekam 10 dni na generałów :( pisałam do suportu dwa razy ... może rzeczywiście zacznę codziennie ...
Mi odpisali w końcu. Ale odpisali, że ponieważ widzą, że mam dwóch generałów, to znaczy, że już mi wrócił. Otóż nie, bo po utracie drugiego, kupiłem kolejnego! Odpisałem oczywiście, że powinienem mieć 3ch, no i najważniejsze - nadal mam 200 populacji, której nie mogę wykorzystać. Mam nadzieję, że na kolejną odpowiedź będę czekał krócej niż 2 tygodnie.
moj ginek zagonił 22,02 idąc na Mrocznych kapłanów, napisałem ticket, do tej pory zero odp, BB_xaar cos tam smęcił że po konserwie maja wrócić, wiec wstrzymałem sie z bólami do czwartku, generała oczywiście brak, napisałem kolejne zgłoszenie i czekam ...
Mojego dalej też nie ma, łącznie z wojskiem. Mam 95 różnicy między "oddziały wojska" a faktyczną liczbą wojska.
W weekend minęło 2 tygodnie...
I żeby nie było, piszę zgłoszenia.
Mi w końcu odpisali, a nawet oddali generała. Jednak bez wojska i nadal mam zajęte 200 populacji przez "duchy".
Screenem musiałem pokazać, że populacja się nie zgadza i zamiast "wyrównania" licznika dostałem surowce na ulepszenie rezydencji do 4go poziomu. Nie jest to zbyt "poprawne", ale w porządku, niech będzie.