-
Słuchajcie czast gościowi odłączyli i się nudzi, bohater ostatnie akcji się znalazł zamiast jednego koszyczka rękompesaty myśli że dostanie dwa:)
Swoje teorie koniowi zamelduj, to jest wolne forum i każdy będzie pisał co chce, nie wiesz ile kto wydał kasy na gre to się nieodzywaj (pewnie kieszonkowe od tatusia wywala na gre i teraz go krew zalega), oszczać i tyle.
-
Ja bym napisał tak: zakłada bo sam nic nie wydał, ale...
a Trzeba o Tym pisać, aby xaar widział że to nie jest problem małostkowy,
leży cały serwer 1...
-
jak już pisałam wczoraj, serwer rozmów padł ok.22.14. Od tamtej pory jest ECHO !!
Czy BB wogóle czyta to co my tu piszemy??
Cała Nowa Ziemia nie ma dostępu do serwera rozmów, a co za tym idzie, do zakładki Handel.
-
Szkoda gadać :/ Czy ktoś się tym zainteresuje?
-
w końcu działa, ciekawe tylko na jak długo??
I miło,że BB wogóle nam tu coś raczyło napisać.
-
Serwer rozmów na Nowej Ziemi powinien już działać prawidłowo - przepraszam za utrudnienia.
-
Serwer na Nowym Świecie nie działa. Wczoraj raz działał, raz nie. Dzisiaj dwie próby i nie działa ani czat ani handel.
-
Już sprawdzam serwer rozmów na Nowym Świecie - thx.
EDIT:
właśnie sprawdziłem - serwer rozmów na Nowym Świecie działa prawidłowo.
-
1 załącznik(ów)
Załącznik 620
Tak wygląda sytuacja u mnie. Dwie próby i to samo. Na dzisiaj za grę dziękuję. Spróbuję w poniedziałek.
-
Wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki i przelogowanie się z pewnością pomoże - wszystko wskazuje na to, że to coś po stronie Twojej przeglądarki. Nie masz bana, a serwer rozmów działa prawidłowo. :)