zal mi tych kretynow...
serwer stabilniejszy no nie dziwne jak tylko kilka osob ma cierpliwosc sie logowac...
Wersja do druku
zal mi tych kretynow...
serwer stabilniejszy no nie dziwne jak tylko kilka osob ma cierpliwosc sie logowac...
i kilka osób wchodzi z tej gigantycznej kolejki
Rano mi sie udalo bez ale to bylo kolo 8:30
A nie mam codziennie czasu 5 godzin przed monitorem siedziec
Xaar naobiecywał wczoraj złote góry, a dalej jest to samo, nic się nie zmieniło, gra chodzi gorzej niż przed wprowadzeniem super skryptu, w dodatku teraz problem pojawia się przy wychodzeniu z mapy znajomego, potrzebny relog i witamy w super długiej kolejce logowania, ale przecież dzięki temu serwery pracują lepiej, tylko ciekawe które, bo na pewno nie kolonia.
No serio pracuja lepiej bo zamiast paru setek osob masz tylko pare ;p
Tez im gratuluje
Teraz ta gra nie ma sensu bo trzeba by wchodzic o 6 rano albo kolo 23 ...
Jeszcze to "naprawia" nie wiadome kiedy
Hej latrynko ;p
Tez sie na nich wnerwiam bo mi wyspa jakhiroszima rano wygladala
i mam godzine 12:48 jesli mialbym 19 to milego czekania w 1000-siecznej kolejce i ta ich zalosna stabilizacja serwerow jak nie da sie wejsc na przygode bo? wywala gry! ale chwala "stabilizacji"! wyjsc z przygody tez nie mozesz czyli albo siedzisz na wyspie i sobie np handlujesz albo spedzasz dzien na czarnych rycerzach (w moim przypadku). Osobiscie wiekszego idiotyzmu i wiecej bugow w grze przegladarkowej niue widzialem kurcze zdaje sobie sprawe ze w maja ilosc gier przegladarkowych gralem skoro nigdzie sie nie spotkalem a ta gra jest nominowana do gry roku to nie ma to tamto lepsza produkcja szkoda ze gralem w same syfy.
Gra działa sprawniej bo polowa ludzi siedzie w kolejce :) no gratuluje odciążyliście serwer może trzeba by go powiększyć ??