-
nowy client
napiszę tu kilka słów na temat "wspaniałego" nowego klienta:
jest idealny, doskonały, gra śmiga na nim jak ta lala, oczywiście tylko w teorii
po zainstalowaniu i kliknięciu na "graj", wyświetla się komunikat po angielsku - Your client could not be updated!, choć niby gra jest w pełni spolszczona, ale cholera z tym, na tyle jeszcze śmigam english
piszę do supportu, ale tam siedzą osoby raczej nie radzące się problemami, czytam forum i staram sie wkleić durny plik clienta swf , co też w niczym nie pomaga
a może by tak BB udostępniłaby wersję klienta, która uruchamiałaby grę bez problemów? nie wszyscy wchodządzy na setllersy są programistami, pliki podmieniałem w pirackich grach lata temu
-
Nic nie zrobia bo to tumany Kiedy bedzie gralo na maca
-
odinstaluj, zainstaluj,odinstaluj, zainstaluj ...itd
chciałbym w końcu w przeglądarkową grę grać w przegląśdarce
-
Nadal najnowszy klient nie działa, porady Supportu też nic nowego nie wnoszą. Nie mogę uruchomić gry.
-
zainstaluj klienta, potem wklej caly ten katalog do siebie..
https://mega.nz/folder/qrxEjKpA#so3iWCeq8NzGPU1JfjLJ8g
i kliknij GRAJ.
-
UMNIE niedziela ADOBE AIR na przeglądarce CHROME
Poproszę przednia wersje programu Settlers Olnie umie działa bez błędnie.
Tą wersja męczę nie dzieła. Nie będę instalował inne przeglądarki.
Będę wdzięczny wysłanie przedniej wersji.
Dziękuję zapomóc
-
Po przednia wersja gry z końcówki grudnia trochę początku lutego gra chodziła.
Chce poprzednia wersje tamtej gry, będzie dobrze . podaje emalia:andrzejpmalis2890@onet.pl
-
Nie działa właściwie .
Przednia wersja dziła dobrze z końcówki grudnia.
Będe dzięczny ktosć podesle tam wersje.
-
Cześć, kiedy można realnie spodziewać się wersji dla systemów MacOS?
-
Przestała mi działać gra. Moze ktoś wrzucić najnowszy plik client.swf . Z góry dziękuje.
Pojawia się błąd.
"Your client could not be updated please make sure to start the game via the website.
Also make sure that you are still logged in.If the problem persists please contact support "
Robiłem wszystko według instrukcji
https://forum.thesettlersonline.pl/t...ndows-dyskusja
i nic nie pomogło.