jest info, nie wprowadzaj inntych w blad ;)
Wersja do druku
gram nie tylko w ta gre,ktora jest fatalna pod wzgledem logowania.czlowiek musial by zarywac noce zeby pograc.w innych gierkach jak sa jakies drobne problemy techniczne to w nagrode dawane sa jakies premie od operatorow ,a tutaj widze ze oni maja to wszystko gdzies.
Drodzy Gracze,
od piątku w grze występuje kolejka logowania, która może opóźniać wejście do gry.
Aktywacja kolejki logowania była niezbędna, aby zapewnić stabilniejszą pracę
serwerów. Cel został osiągnięty, serwery działają stabilnie, jednak logowanie
do gry dla wielu osób jest znacząco utrudnione.
Chcę Was zapewnić, że obecna sytuacja nie zadowala również nas, a prace związane z jej poprawą zostały już rozpoczęte. Dotychczasowe rezultaty są obiecujące, jednak zanim jakiekolwiek modyfikacje będą mogły trafić na polskie serwery The Settlers Online, muszą one przejść szereg testów.
Gdy pojawią się nowe informacje o postępach, od razu o tym poinformuję.
BB_xaar
Cytat Wyjaśnienia Sprawy .... czyli panowie tak miało być !!! nic się nie stało to nie nasza wina :D czyli rekompensat nie będzie .... heh ;)
Specjalnie pozbawili graczy dostępu do gry, heh ;p
U mnie na serwerze Kolonia loguje się bez problemu, testowane dzisiaj kilka razy :)
Pozdro
Nie wiem co nazywają stabilną pracą, bo chyba nie fakt że wielokrotnie wywala mnie z gry przy próbie wejścia na przygodę, a gdy chcę wejść do znajomego dać mu buffa to potrafi wczytywać mapę przez ponad pół godziny (więcej nie czekałam tylko się zalogowałam ponownie.
Przycisk wyloguj wylogowuje to z wyspy, lecz forum dalej możesz pisać jako zalogowany. takie dziwne to