dziadostwo i obciach....
Wersja do druku
dziadostwo i obciach....
ja to samo mam brak mi słów wczoraj w nocy się nie dało i dziś rano
po prostu ręce opadają
I znowu lipa z logowaniem :)
Czyszczenie ccleanerem nic nie dało.
Chrome
Podobnie jak wyżej walczyłem około 1h aby wejść na wyspę, niby wpuściło ale pytanie na jak długo.
A mi się chce z nas wszystkich śmiać.
Biadolimy, marudzimy, tracimy nerwy i zdrowie, a wystarczy po prostu skończyć grę.
Co? Nie można, bo lvle trzeba nabijać? Przygody robić? Wpadł kolejny nałóg?
JA MÓWIĘ DOSYĆ I ŻEGNAM TĄ $%#@$ GRĘ
Mało to na rynku gier przeglądarkowych?
pozdrawiam
Ja również od dziś znów mam problemy z logowaniem, niestety:(
Brak możliwości zalogowania się do gry. Wyświetla się uruchamianie kolejki logowania i na tym staje.
komputer rano wyczyszczony, po pół godzinie udało mi się wejśc na konto, nic nie działało, więc musiałam zrobić relog i znowu od godziny nie potrafię wejść, ja lubię ta grę, ale to już przesada
Zastanawiam się nad sensem dalszej gry. Zainwestowałam tu realne pieniądze, i nie mogę uzyskać godziwej rozrywki, więc myślę ,że masz zupełną rację. Ta sama sytuacja powtarza się codziennie od miesiąca. Problem z wejściem rano, wyrzucanie z gry , niemożność zalogowania w nocy po 24.30 (codziennie)
Po rozpoczęciu przygody i jednorazowym wejściu do niej- niemożność dalszej kontynuacji, albo oczekiwanie godzinami - a nuż przez przypadek zaloguję się na mapę przygody. Niemożność odwiedzania przyjaciół, albo wybiórczo. Nie wiem co nie tak jest z tą grą ale zaczynam tracić cierpliwość.