-
po co oni sie za cos biora skoro widac ze zbytnio sie na tym nie znaja bo to widac jakie sa problemy z ta gra,a po drugie to moim zdanie te ich cotygodniowe konserwacje to do niczego lepszego nie prowadza wrecz przeciwnie i tylko sprawdzaja stan konta ile wplynelo kasiorki za zakupienie klejnotow
-
całe szczęście że mam na rano do pracy-wstanę o 4.00 żeby o 5.30 wejść na sekundę do gry:D
-kumpel który jest w grze napisał mi że kopalnia złota 3 lvl właśnie mi padła-poprostu miód-całe szczęście że dadza, pewnie rekompensatę tj koszyk egzo...
-
Myślicie że oni czytają to co piszecie?? Za 3 dni zrobią usuń temat (czty. zamiotą pod dywan) i będą udawać jak małpy że nic się nie stało tylko im dać po bananie (złotówkach za klejnoty)...
-
to wstan sobie lepiej o 3 :D
-
trzeba zrezygnować z tej gry i tyle, znaleść cos lepszego gdzie nie ma problemów.. a pozatym podaj ktos maila do ubisoftu zespamujmy ich skargami na BB z tej gry, moze zmienią załoge na profesjonalną.
-
Ja logowałam się dzisiaj o 9 a później o 11 i było spoko a teraz znowu kolejka 1000 coś tam osób
-
było już dobrze 2 godziny temu to nie, trzeba coś spieprzyć
-
Witam! Czekałem cierpliwie od 20.00. Udało się zalogować, zobaczymy na jak długo. Przed południem nie było żadnego problemu. Cikawe kiedy ten cyrk się skończy.
-
Czy dzisiaj zaloguje się do tej gry?
-
Co się dzieje z tym logowaniem
Przecież tak grać się nie da
czekam 20 min i czas stoi w miejscu