niby dlaczego o północy miałoby odblokowac? teraz nas mniej jest zablokowanych,czyli nawet nie wiedza o tym
Wersja do druku
niby dlaczego o północy miałoby odblokowac? teraz nas mniej jest zablokowanych,czyli nawet nie wiedza o tym
przyjdzie nam czekać chyba do najbliższej konserwacji, czyli z tydzień przed ewentem Wielkanocnym.
Blakud napisz sms :)
Cały wieczór odświeżania i nic... Nagroda z eventu nie odebrana... Do dupy wszystko. Poziom rozwiazywania problemów technicznych to jakaś porażka
no i cały dzień w dupkę masakra ;) i po co event ;) ha ha ha Patologia
Kolejny dzien bez mozliwosci logowania,chyba pora podiac decyzje o rezygnacji z gry,wygrali:)
Zgadza się, szkoda na to czasu, ale nie martwcie się, w zamian dostaniemy +200 zboże, +100 ruda miedzi i 50% zniżki na klejki tylko po co jak i tak się nie można zalogować :D;);)
i kolejne godziny bez wejścia do gry
a łącznie to może już 3dni
Hejka Wszystkim :)) Nic nie zmienilo bez możliwości gry . Zasypcie suport zgłoszeniami jeżeli do tej pory jego nie zobiliście-- bo jak ich nie ma to nic nie zrobią bo po co się trudzić dla pojedynczych graczy. Zapomnieli ze bez Nas gry nie ma. NIe szanują Graczy.
Chyba wiedza kto gra gdzie wiec wiedza ile ludzi nie ma mozliwosci zalogowania. co z tego ze przedluzaja niby jak z tego pzedluzonego czasu i tak sie nie da zalogowac. inni ladnie graja a my nie.
I ja nie mogę grać od 18.02.2025 godz 8:20 i pod Unity i portable klient, Win7
Cała administracja to jakis fejk jak wiele kont na TSO :)))))))
Nie odezwał, bo wiedza co sie tu dzieje i wiadro pomyj sie wyleje. A my przeciez chcemy tylko porozmawiac, zapytac, czegos sie dowiedziec :))))) Halo nie bojcie sie administracjo )))))))
Ale co maja ferie do awarii? Wszyscy na raz wyjechali???? Przeciez nie :))))
Myślę ze to kwestia tego że cześć osób może grać więc nic nie robią dalej
Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nas po prostu ignorują...
3 dzień bez możliwości gry;) idziemy na rekord:)
Tak to jest jak ktos sie bierze za prace o ktorej nie ma pojecia. Prawie jak polityka. Chowa sie od odpowiedzi i odpowiedzialnosci :)))))))
coś mi się zdaje że uruchomią po evencie
Mi się coś wydaje że tak jak w tamtym roku były jaja z eventem walentynkowym przez cały rok nikt tego nie ruszył odpalili ten sam shit i mamy powtórkę. Sypie się na maxa.
Tylko problem dotyczy doliny,inne serwey działaja poprawnie ,ze nie wspomne o zagranicznych
I najprawdopodobniej nie ma nikogo, kto by to naprawił, zajął się tym na poważnie. Więc BB wsadziło głowę w piasek i wyszło z założenia, że skoro awaria dotyczy tylko Doliny, to nie będą sobie zawracali głowy jakimś ułamkiem graczy, niewiele znaczącym dla całości.
W takim razie zostaje celowe działanie osób trzecich i problem nie tyle tyczy się awarii tyle co brakiem rozwiązań i pomysłu BB jak zabezpieczyć serwer przed takimi zdarzeniami. Jakby nie patrzeć i nie czytać oprócz ogólnych awarii to jednostkowo dolina przeważnie po tyłku dostaje.
Coraz dłuższe awarie i coraz krótsze przerwy miedzy nimi. Brawo BB. Do tego jeszcze brak jakiejkolwiek informacji.
Taa... winny się tłumaczy, więc się nie tłumaczą.
zaraz wszystko ruszy :)
Konkretne zaraz dostałes w sms? Czy tylko zaraz. I na jaki czas bedzie gra aktywna podpytaj :)))