Lubię to!
Wersja do druku
Unity wymiata !!! Dziś wyspa wczytała się w niespełna 27 minut :D ale poza tym grać się nie da. Na Unity ta gra NIGDY nie będzie działać płynnie, choćbyście się nie wiadomo ja starali to nie jest środowisko do takich gier. A napis ZONE REFRESHED zamówię sobie na koszulce pod choinkę. Trzeba czekać teraz na nowy plik do klienta i mieć nadzieje że event jakoś pójdzie.
Nowy plik swf
https://sirris.tsomaps.com/client.swf
Unity przez przeglądarkę - "Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd." i nie idzie się zalogować. Tylko ja tak mam ?
nie tylko Ty, spece z BB mieli to rano naprawić
Z rana działało. Już w trakcie eventu mnie wywaliło i do dej pory tak jest.
Witajcie. Czy już naprawili premie strefowe tj. Rynek bożonarodzeniowy???
Na starym kliencie i na Unity mi nie działa....
Jaja sobie robią czy jak??
pewnie naprawią do 72 dni, trzeba chwilę poczekać, gdzie się pali, trochę cierpliwości
polecam gorąco autorom TSO, kupić i czytać
dużo czytać, aż będzie widać jakieś efekty
https://helion.pl/kategorie/gry/unity
0
może razem z grą również dobrze zamknąć to forum skoro nie ma odzewu, nie ma zmian, nic się nie poprawia a kasa na wynagrodzenia leci
byłyby oszczędności a nie ciągłe opłaty za prąd na serwer i na pracowników
gra znowu nie dziala...wyswietla sie komunikat "w tym obszarze wystapil blad,prosimy sprobowac ponownie",ani klient ani unity,brawo wy z BB...
trzeba przypominać nowym graczom aby nie płacili za klejnoty bo to strata kasy
Kasujących posty i komentarze proszę o kasowanie wszystkich odpowiedzi.
I naprawdę zastanawiająca jest ta reakcja na zwykłe kropki.
Bo to był tylko niemy spontaniczny protest, bez słów, bez żadnej agresji ...
Kolejny babol wersji Unity - oto, co pokazało się po ukończeniu Arktycznej Eksplozji. To już kompletny bezsens i chyba jakieś problemy z poprawnym odczytem i zapisem danych w bazie.
Załącznik 3621
tso to już tylko kupa mułu:)
A u mnie od jakiegoś czasu gra się ładuje ale jak tylko zaczynam grać to pokazuje się ten komunikat: An error occurred running the Unity content on this page. See your browser JavaScript console for more info. The error was: RuntimeError: index out of bounds.