Przeto, powiadam, albowiem jakoż smutno na wyspie mej zaiste tak i o Wesołego Geologa anichybi prośbę mą złożyć muszę.
Wersja do druku
Przeto, powiadam, albowiem jakoż smutno na wyspie mej zaiste tak i o Wesołego Geologa anichybi prośbę mą złożyć muszę.
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ smutasy moje długo i bez uśmiechu szukają.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę powiększyć moją ekipę poszukiwawczą.
Chciałbym aby wesoły geolog dołączył do ekipy poszukiwaczy a samorodki będą jego domeną .
Chciałabym recepture grilowany stek bo wreszcie kupiłam specjalny magazyn prowiantu i muszę nakarmic ludzi , zeby zobaczyli jakim jestem wspaniałym władcą
Chciałbym wesołego geologa ponieważ jak to się mówi albo geolog albo koparka :D
Chciałabym Tytanowy Pokład ponieważ moi rzemieślnicy potrzebują więcej rudy do wyprodukowania uzbrojenia dla mojego wojska
Zostały jeszcze dwa dni! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym domek na wodzie ponieważ dodatkowe miejsce zawsze się przyda.
Zacna studnio życzeń chciałbym Cię poprosić o domek na wodzie,ponieważ obejrzałem pewien program w telewizji o ludziach żyjących w takich łódko-domach na Alasce i od razu pomyślałem że to pewien pomysł na ominięcie podatku gruntowego.
Witam!
Studia wylosowała Porit'a!
Gratulacje! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ smutasy moje długo i bez uśmiechu szukają.
chciałbym Wesołego geologa aby rozweselił pozostałych :)
Chciałabym pływające domy, ponieważ panuje na mojej wyspie wyż demograficzny i rodziny osadników nie mają gdzie mieszkać.
Prosiłbym o Wesołego Geologa aby z uśmiechem na twarzy przewodził pozostałym geologom :)
Chciałabym recepture grilowany stek bo wreszcie kupiłam specjalny magazyn prowiantu i muszę nakarmic ludzi , zeby zobaczyli jakim jestem wspaniałym władcą
chciałbym dostać pływający dom mam mało osadników
Chciałbym drzewko wisniowe, ponieważ jeszcze nie mam, a na wadze drogie
Witam
Studnia wylosowała numer 375.
Wygrywa maniak91!
Brawo!
BB_Penelopa
Chciałbym Wesołego Geologa , który zasili szeregi specjalistów na mojej wyspie , aby sprawniej szukać zasobów :)
Chciałbym nowy Pływający Dom ponieważ w tych co mam z powodu kajli na iberlaufie trychter robiony jest na szoner, nie zaś krajcowany, i muszę mieć holajzę bo inaczej w żaden sposób nie uda się zakrypować lochbajtela w celu udychtowania pufra i dania mu szprajcy przez lochowanie śtendra, by roztrajbować ferszlus, który dlatego źle działa, bo droselklapę tandetnie zablindowano i teraz ryksztosuje. A holajzy nie mam i mieć nie będę.
Chciałbym Pływający Dom, ponieważ jest tak gorąco, że na lądzie nie da się żyć!!! A tak pływał bym sobie wokół domku w chłodnej wodzie zamiast w upale kosić trawę wokół Rezydencji.
I ja bym prosił o pływający dom ciasno sie robi okropnie odkąd jest 500+
Chciałabym pływający domek bo to wspaniała chata na żywot pirata:)
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ jest zadowolony ze swojej pracy....
Chciałbym drzewko wisniowe, ponieważ jeszcze nie mam, a na wadze drogie
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ niektórzy generałowie czasami mi nie domagają.
Chciabym drzewo wisni poniewa sam go nigdy nie kupie
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ generałowie czasami mi ustają w drodze.
Chciałabym złotą ławkę, ponieważ panuje na mojej wielki ruch i osadnicy nie mają gdzie odpocząć.
Chciałabym pływający dom, ponieważ jest lato i moi osadnicy chca mieszkac nad wodą
Chciałabym pływający dom, ponieważ miejsca na wyspie nigdy za dużo.
Chciałbym wesołego geologa ponieważ pozostali geolodzy mieli by fajne towarzystwo przy szukaniu złóż
Chciałbym Pakiet Medyczny , ponieważ moi generałowie są już wiekowi i potrzebują odpowiedniej opieki medycznej.
Chciałbym pływający domek, ponieważ moi osadnicy lubią widoki z okna na morze.
I dodatkowo żeby każdy kto chce generała dostał miksturę czytania ze zrozumieniem.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ na mojej wyspie panuje ponura atmosfera.
Chciałbym wesołego geologa,ponieważ....... chciałbym wesołego geologa:D:D:D
Chciałbym duże czerwone drzewo a najlepiej 5 dużych czerwonych drzew, ponieważ marzy mi się park na wyspie, a park bez drzew to jak beret bez antenki - czyli skarpeta na głowę.