Mówisz i masz... ;) Odpalam ludwisarnię :D
Wersja do druku
Bry z rana ! Niestety dalej problem jak i u Was .... Juz bedzie z 1,5 dnia jakoś :/ :/ No i tak jak Pysia napisala pewnie do konserwy jutrzejszej minimum nic sie nie zmieni :/
Ale nawet ta przerwa tak nie wkurza, a traktowanie nas i brak jakiejkolwiek konkretnej odpowiedzi a nie zbywanie na te cookiesy i przeglądarki :/
kolejny dzień i zadnych zmian :( Z poczty dostałem komunikat:
"Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy."
Dzien dobry witam i dalej nic widze:(
Fili tu jest mój post sprzed roku...Niestety nic się nie zmieniło, przeciwnie, jest gorzej niż było http://forum.thesettlersonline.pl/th...217#post174217
http://legal.ubi.com/termsofuse/pl-PL - to je dobre , znalazłem to w poście u pysi, oni nie są odpowiedzialni za nic, to użytkownik ponosi odpowiedzialność za wszystko, przeczytajcie pkt 15 :)
Bingo Jareczku :)
ciekaw jestem kiedy to rozwiaza bo u mnie to 3 dzien idzie
to co to koniec mojej gry w Settlers
witam wszystkich w kolejnym pięknym dniu "pracy"naszych programistów nad naszymi problemami,ide chyba wysmarować list do ubi może mnie tam ktoś wysłucha bo to im płace za premium które mi nadal ucieka
Kolejny dzień bez settów pora zacząć.
witam na wygnaniu :) ;) Zaczynamy dzień trzeci totalnego ignorowania przez support. Nadal mnie wywala i wyskakuje okienko, że serwer przeciążony i mam spróbować później. Wiec ponawiam pytanie do "władz": Kiedy "później? Za ile godzin problem zostanie usunięty?
Jaro nie sugeruj sie tymi wypocinami w terms of use , każde prawo cywilne i gospodarcze jest nadrzedne w stosunku do jakichkolwiek EULA i podobnych pierdół na terenie danego kraju. Czyli to terms of use może byc idealnie wpasowane w prawo powiedzmy tam gdzie jest siedziba BB , to chyba francja?? ale może być w sprzeczności z polskim prawem. Poza tym , mysle że proces grupowy cywilny i BB idzie z dymem :P
Pewnie poczekamy do konserwy :( , najgorsze jest to że olewają nas na całej linij , żadnej wzmianki co jak i kiedy
Coś czuje, że skończymy grę. Support nie widzi problemu. Zastanawiam się czy jest coś wspólnego co nas łączy. Na przykład ja pamiętam, że w dniu kiedy to się wydarzyło odebrałem prezent (chatkę z pierników) za otworzenie wszystkich drzwi kalendarza ale go nie otwierałem.
A jak już jakimś cudem serwer ruszy, dostaniemy pewnie taką oto nagrodę pocieszenia:
http://static.cdn.ubi.com/0034/int/w..._giftitems.png
u mnie to samo, dziwne jest to ze u sąsiada za scianą na tym samym serverze wszystko śmiga ok!!!!
Ja odebrałem i otworzyłem prezent. Ale wysiadł cały serwer. Może być tak że wszyscy się rejestrowaliśmy w pewnym okresie czasu i wtedy konta trafiały na ten serwer, albo od położenia geograficznego. Albo jakiś budynek się zbugował np, np szkółka wiejska na poz 6 i wszyscy którzy ją mają jak się chce załadować ich mapę to ładuje i ładuje aż w końcu przekroczy limit czasu ładowania tej tekstury i wyrzuca że niby serv przeciążony.
Jedyne co mi do głowy przychodzi
Besamir fantazja Cię ponosi ;) 1 dzień premium w porywach. Za 5-cio miesięczny blackout dostałam 0,0 pocieszenia.
Ja mogę się zalogować ale nie mogę wejść do przygody pokazuje się komunikat że serwer przeciążony. A później relog. Awaria już trwa 2 dni ile jeszcze można czekać na jej usunięcie?. Co z aktywnymi przygodami oddacie je?
oddadzą, oddadzą, a potem jeszcze raz oddadzą :)) , zapomnij :)
wracajcie jak najszybciej bez was gospodarka serwera padła.
dropy są tańsze o 1-2 k fasoli , zdradka próbują wymienić przez cały dzień i nie ma chętncyh.
Wiatr hula na handlu !!
:)
posiedzimy tu jeszcze ze 3 dni, poczekamy , az stanieją do poziomu sprzed XXL :P
Pewnie chcą nas przyhamować tak się rozpędziliśmy he he
a najśmieszniejsze jest to ze w innych tematach i problemach wypowiedział się ktokolwiek i nawet przekierowują graczy z tym problemem na ten wątek ale tu nikt nawet się nie wypowiedział nawet tyci wzmianki od bb że widzą i pracują normalnie szok i niedowierzanie !!!!!
hmmm dzisiaj pewnie nici w ogole z wejścia będą :/ Wysmarowalam pretensje na FB w prv wiadomosci, w mailu brak odpowiedzi od supportu i tak czuje sie olana :/ wkurzajace to jest :/ :/ :/
Fifi szkoda się uruchamiać. Ja biorę sanki i idę na najbliższą "górkę" bo śniegu dosypało :)
No u nas nie ma na tyle by coś się działo jeszcze na czymkolwiek jeździć :/
moje kopki specjalne padną, wszystkie zapasy szlag trafi, wszystko pełną parą chodziło:(((((
Udało mi się wejść na wyspę... premium poszło się w...., że nie wspomnę o innych rzeczach...
Dzisiaj raczej nie ma szans na odp. od Supportu, pracują od pon do pt. Ciekawe jak wielu graczy dotknął ten problem.
witam udalo mi sie wlasnie zalogowac i na gre wchodze bez problemu
no chyba cos zaczeli robic bo ja na przygodę mogę wejść
Potwierdzam. Działa już
UWAGA! Udało mi się zalogować :D Wyspa nie umarła, premie nadal działają. Kopalnie nie padły.
Dea wracaj !!!!!! Dziala zaraz zobacze w jakim stanie wyspa :/
Wygląda jakby wyspa w czasie blokady nie pracowała, premie zniknęły, ich efektów brak, za to odkrywcy powinni przynieść skarby wieczorem w dzień blokady a info jest że przynieśli dzisiaj, dziwne...