Ja nie płacę od początku roku. Na promocję x3 też nie dałem się naciągnąć. Ciekaw za to jestem, ilu ludzi z forum, którzy piszą, że BB partaczy grę i nie kupią klejnotów, wczoraj to zrobiło.
Wersja do druku
Ja nie płacę od początku roku. Na promocję x3 też nie dałem się naciągnąć. Ciekaw za to jestem, ilu ludzi z forum, którzy piszą, że BB partaczy grę i nie kupią klejnotów, wczoraj to zrobiło.
fajnie
tu jest kiosk RUCHU ja tu MIĘSO mam
cytat z Facebooka ;)
Ekipa BB zapomniała, że ma dzisiaj egzaminy:"Szóstoklasiści piszą dziś sprawdzian". Jak wrócą z egzaminów to skończą konserwacje. Został tylko BB_xaar, który egzamin pisze dopiero w przyszłym roku.
Dlaczego BluByte nie robi konserwacji? Bo upadl. - taka przyszlosc czeka ten projekt i cala reszte innych :)
Trzeba pamiętać jeszcze że wzorowym tokiem postępowania jest oczywiście konserwa po konserwie :) także jeszczę troszeczkę :D
Konserwa konserwą ale to temat o Evencie mnie zastanawia "Jak zdobyć Pisanki? Nagrody za przygody" to znaczy że ze zwykłych przygód np Ryczący Byk albo Bagienna Wiedźma też będą lecieć pisanki w dropie ? Czy to tylko chodzi o te przygody eventowe w których trzeba znaleźć pisanki na mapie ?
Blue Byte Software to jeden z najstarszych producentów gier komputerowych w Niemczech. Firma utworzona została w 1988 roku przez Thomasa Hertzlera i Lothara Schmitta. W 2001 roku stała się częścią koncernu Ubisoft. Studio, którego siedziba znajduje się w Dusseldorfie słynie przede wszystkim z serii The Settlers i Battle Isle i z przedłużających się konserwacji. Staż firmy ni jak się ma do jakości produktu i podejścia do klienta
Najsłynniejsza niemiecka konserwa? Tygrys albo pantera czy inna cholera?
Zgadzam się, mogła podać powód dla którego właśnie tak się dzieje. Możliwe, że to przez zmiany personalne. Tylko chyba nas ma to niezbyt interesować. Dlatego na forum jest tylko Xaar jako przedstawiciel. Reszta nazwisk jest nieznana.
Śmieszy mnie tylko trochę to, że wczoraj nie kupiłem klejnotów, a mniej niż 24 h po tej promocji, dostaję dowód na to, że dobrze zrobiłem.
witajcie co ja mam zrobić wczoraj włączyłem sobie 1 dzień prenium ustawiłem sobie tak zeby kączyl sie o 12 a mój problem jest taki ze na 14 ide do roboty wiec oni włacza gre a ja nie będę mial z tego premium już nic
suchyz twoje premium twoja sprawa
żądaj zwrotu gotówki za towar przeterminowany
urlopy my pobrali a tu giercy ni ma.
ALE DOBRA WAŻNA SRAWA !!!!!!!!!!!
start opuźniony już o 4h rozumiem że koniec tak samo będzie później.
suchyz spokojnie, spokojnie za kilka dni pewnie dadza promocje na klejnoty to wykup tak zeby Ci premium starczylo na rok:P
zaczynam mieć wątpliwości i co do godziny 12.00 :/
a zegar na poście wskazuje 10:51... hm
skracają jak mogą rozpoczęcie eventu
Gdzie napisał, że praca ważniejsza ? To Twoje założenie. A jego pytanie było zadawane na forum tysiąc razy. Miał mieć o 8 grę, tak by skorzystać z konta premium. Dostępu do gry nie ma, więc teoretycznie pyta co ma zrobić. Nie zrobi nic. Utopił konto premium. Inna sprawa, że nie odpala się kont premium przed konserwą, bo jest to ryzyko. Szczególnie, gdy ktoś wie, że przedłużenie konta premium nic nie da.
a jak ruszą te serwery to się dopiero zaczną lagi jak parę setek graczy z Polszy się rzuci do panelu logowania :D
nawet to sprytnie by im wyszlo, krotszy czas na zebranie pisanek juz jest, wiec zeby nazbierac na te "dobrocie eventowe" niektorzy beda musieli sie wspomoc kupieniem klejnotow:D a to cwaniaki:D
Teoretycznie ideą serwera testowego było to, aby tam ćwiczyć wszystko, łącznie z wgrywaniem, a na główne serwery powinny trafiać "gotowce" ale widać źle pojmuję słowo "testowy". Pozdrowienia dla ułomków z BB, raczkujcie i uczcie się dalej, choć niepokoi mnie tendencja uwsteczniania się ekipy BB...
Co racja to racja ... kiedyś konserwy nie były problematyczne. Teraz wgranie eventu wiąże się z kosmicznymi problemami.
Ja tam już od 8;30 gram tylko trzeba wejść przez inny link z ich strony
hehe 4 godzina jęków :) zamiast wyjść z domu pograć w piłe albo skopać mamie lub babci ogródek to siedzicie i beczycie, zaglądam tu co jakiś czas bo pracy jestem i nadziwić się nie mogę :)
"moje kopalnie, moje buffy, moje premium. BB zniszczyliście mi życie"
wybiła godzina zero :) i jakie info się pokaże teraz?
Jest 12:00, co teraz dopiszą? ;)
przecież my też w robocie co jakiś czas pykamy tutaj looknąć co się dzieje ... więc lotto mi to koło pisanek kiedy włączą bo i tak się zalogujemy żeby zagiercować.
ALE GDZIE MODOWNIA SIĘ PODZIAŁA ?????
Czyżby korporacja zakazała im bywania w tak ważkich chwilach na forum ????
12:00 i nic - nawet info nie ma...
może jeszcze przedłużą, w sumie szkoda tracić ten kabarecik na forum z bólem i cierpieniem;p
Słowo-klucz:około :P