jedna wielka porażka:(zobaczymy co jutro Nam napiszą??
Wersja do druku
jedna wielka porażka:(zobaczymy co jutro Nam napiszą??
Ja już nie mogę nie dość że mnie wywaliło to teraz nie mogę sie zalogować jak czekam w kolejce to mi wyskakuje błąd serwera i od początku muszę czekać pogieło ich chyba
najbardziej mnie bawi ze maja wolne takie weekendy, a zaraz w poniedzialek po powrocie do pracy w skrzynce 5k maili.
Milej lektury
Odpowiedzi od nich wyglądają jakby automat odpisywał, jakby z góry ustalone jak odpowiedź ma być, nie wiele pomagają jak odpowiedzą już łaskawie. Ciekawe jaki komunikat jutro będzie na głównej i co dostaniemy w ramach rekompensaty, a BB_Xaar milczy jak zawsze jak są problemy z grą tylko
Problem zaczoł się około godziny 11.
od tego momentu nie można sie zalogować wyskakuje komunikat obszar serwera napotkał bąd i wywala do strony początkowej i tak w kółko pisałem do wsparcia technicznego i cisza jak makiem zasial .
Kpina z graczy robią balonów .
nawet dłópiego słowa przepraszam nie wystawią na stronie głównej,a nie wsponę o jakimś zadoś uczynieniu w postaci jakiś np. koszy egzotycznych.
i jak tu nie bluzgac przygoda mi przepadnie ba jakis inbecyl zrobił sobie poprawki do gry przez co nie da sie nawet zalogowac na mape to jest jedno wielkie chamstwo i oczywiscie suport ma nas szeroko nie powiem gdzie
I co z tego, że Ty dostaniesz kosz egzotyczny, jeśli cały serwer go dostanie? Bez względu na to czy ktoś miał problem z zalogowaniem się czy nie.
Wczoraj czekałam do 15:30. Ale wczoraj chociaż mi kolejka stała. Dziś przesuwam się w kolejce w kierunku przeciwnym do oczekiwanego. To jest świetne.
Lepsze jest to, że czas się wydłuża, a chyba odwrotnie powinno być. Kosz nie wiele da, bo ceny wtedy spadają tylko
co to ma być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://zapodaj.net/images/7193bf0be1d00.jpg
ale ich to nie nobchodzi uważajcie jak dostaniemy jakieś kosze ostatnio też tak było dostałem lakoniczną odpowiedź że zajeli się tym programiści ale zalogowałem sie do gry na drugi dzien i guzik dostałem tak że w tym przypatku bedzie .
na przygodę jak chcę wejśc mnie wywala,i teraz znowu czekam w kolejce.By to szlag trafił:(((
Do suportu pisać tylko, chodź oni to z reguły na problemy twoje nie odpisują, bo gdzieś wiadomość z ticketem znika u nich
ps. gladiator za te 3 literki 1 punkt karny dostaniesz bo mi dali
u mnie to samo, niezależnie od przeglądarki (wczoraj przez chrome nie można było wejść dzisiaj mozilla także nie wpuszcza na settllersów:( )
Na razie problemy jakie wprowadzono ostatnio to:
1) Problemy z logowaniem
Pojawia się kolejka logowania i oczekiwanie. Co ciekawe można to przeskoczyć przeładowując wielokrotnie stronę przed pojawieniem się kolejki logowania. Nagle okazuje się, że żadnej kolejki nie ma.
2) Problemy z ładowaniem wysp znajomych.
Często zwiesza mi się gra jak chce odwiedzić znajomego. Pomaga tylko odświeżenie strony
3)problemy ze znikającymi generałami - nawet po kilkadziesiąt godzin
4)Problemy z niewyświetlaniem się generałów w gwieździe w czasie podróży między strefami
5)Problemy z rozłączaniem podczas wchodzenia na przygodę
Pojawia się informacja, gdzie można tylko kliknąć ok i następuje przeładowanie strony do witryny głównej.
6) Problemy ze skaczącymi generałami w strefie oddziaływania obozów w których toczy się już walka
Uniemożliwia mi to ukończenie przygód wymaganych do misjii "4 wiatry". Mam nadzieję, że zostanie przedłużony czas wykonania tej serii zadań o czas między piątkiem, a datą naprawienia uszkodzeń poczynionych w ostatniej aktualizacji
7) Przeskakujący czat na G1
Powoduje to bałagan na G1 i ludzie są niesłusznie banowani, za złe działanie programu (mówię tylko o poszkodowanych z tego tytułu)
8) Nie wchodzące bufy - półmiski
Jeśli się rzuca u znajomego półmiski, potrafi nie przydzielić premii, albo przydzielana jest część
Jeżeli macie jeszcze jakieś problemy z grą, które nie zostały wymienione to proszę o uzupełnianie listy (będę ją aktualizował). Chodzi o to aby wszystko zebrać w jednym miejscu. Mam nadzieję, że ktoś to przeczyta i zbiórczo to wyśle do osób odpowiedzialnych za ten bałagan.
Najgorsze jest to, że wprowadzono znaczne zmiany w piątek, zostawiając nas na weekend z źle funkcjonującą grą. A właśnie weekendy są czasem kiedy najwięcej z nas ma czas aby się odprężyć przy komputerze.
Życie gildyjne z tytułu powyższych błędów zamarło, sypie się nasza mała społeczność w gildii. Poziom frustracji na czatach sięga zenitu. Ktoś na prawdę zawalił sprawę, ale pomóżmy naprawić błędy! Może ktoś w końcu zostanie pociągnięty do odpowiedzialności za takie nieodpowiedzialne zachowanie, a my w końcu będziemy mogli z pełnym zaufaniem wspierać finansowo projekt urozmaicając sobie rozrywkę.
jakies dziwne rzeczy sie z tym logowaniem dzieja. Wlasnie z Win XP (FF) sie zalogowalem - na poczatku mialem info ze 11 z 1225 i po minucie zalogowalo.
Zupelnie nie rozumiem, dlaczego od razu wrzucilo mnie na poczatek kolejki
jak widac - jednych wrzuca na poczatek, inni czekaja w nieskonczonosc.
BARDZO CIEKAWA ORGANIZACJA :D
Logowanie to jedna sprawa a to ze generałowie gubia sie w przestrzeni kosmiczno-settlersowej to druga, chyba sie przerzuce na kółko i krzyżyk , to są normalne jaja robione z ludzi ktorych oskubuja z kasy,
http://zapodaj.net/images/7193bf0be1d00.jpg
nic sie nie stalo, polacy nic sie nie stalo Bu hahahaah
No taki dostaniemy odpowiedź tak jak ja kiedyś gdy też nie mogłem się zalogować
Wczorajszy problem z dostępem do gry oraz zakupem klejnotów mógł być spowodowany pracami
technicznymi prowadzonymi na naszych serwerach. W chwili obecnej prace te zostały juz zakończone.
Bardzo mi przykro z powodu zaistniałych niedogodności. Nasi technicy robią wszystko, aby zminimalizować, a docelowo oczywiście wyeliminować wszelkie problemy związane z logowaniem się do gry jak i ze stabilnością serwerów.
Pragnę zapewnić, iż jest to dla nas sprawa priorytetowa i robimy wszystko, aby nasi gracze byli z gry zadowoleni.
Jeszcze raz najmocniej przepraszam za wszelkie niedogodności.
Pozdrawiam,
Aleksandra
Zespół The Settlers Online
Masakra jest z tym logowanie, dzisiaj udało mi się rano koło 8:00 zalogować bez żadnej kolejki. Teraz to nawet nie chce mi się czekać.
nie chce was podlamywac ale zalogowalem sie bez problemu ale moze tylko dlatego ze regularnie kleje kupuje wiec moze jestem uprzywilejowany
Nawet jak się-zalogowałem to nie mogłem na przygodę wejść;/ i tym sposobem nie zdążę jej zrobić
ponad godzina czekania i już miejsce 292 ;) czekam na więcej konserwacji, które poprawią i przyśpieszą grę !
minęło 15 min i dalej 292 ;/
Taki tekst dostaniemy wszyscy na skrzynki mailowe (ja już taki tekst kiedyś dostałem w podobnej sprawie i tez z logowaniem sie był problem)
Wczorajszy problem z dostępem do gry oraz zakupem klejnotów mógł być spowodowany pracami
technicznymi prowadzonymi na naszych serwerach. W chwili obecnej prace te zostały juz zakończone.
Bardzo mi przykro z powodu zaistniałych niedogodności. Nasi technicy robią wszystko, aby zminimalizować, a docelowo oczywiście wyeliminować wszelkie problemy związane z logowaniem się do gry jak i ze stabilnością serwerów.
Pragnę zapewnić, iż jest to dla nas sprawa priorytetowa i robimy wszystko, aby nasi gracze byli z gry zadowoleni.
Jeszcze raz najmocniej przepraszam za wszelkie niedogodności.
Pozdrawiam,
Aleksandra
Zespół The Settlers Online
Ciekawe jak event bd wyglądał z logowaniem i czym tam możliwym jeszcze
Żeby tylko 30 minuta, wczoraj chyba z godzinę czekałam ;/ niech pan administrator coś z tym zrobi, bo prędzej wszyscy zrezygnują z gry niż będą czekali tyle czasu na zalogowanie!!
ja czekam na logowanie dzis od 9:00 rano , do tej pory czas z 10 minut wydluzyl mi sie na kilka godzin ... cos mi sie wydaje ze wasza gra zchodzi na psy !!!
jak sie zaloguje to gra nie chce wejsc czekam godziny i nic co zrobic ps do tej pory nie mialem takich problemow
Wszystko szlak strzelił ..Kopalnie złota vl 5..Zaciąg ..lubczyk i koniec premii z mennic i pieców złota ...jednym słowem MASAKRA ...Jeszcze nie wiadomo kiedy to poprawią jeśli w ogóle
Jak można skasować konto? Szukałem i nie mogę znaleźć tej opcji
Nikt nie mial do wczoraj jak BB postanowilo zrobic aktualizacje
Ikar52
osoby rezygnujace z gry to sa pojedyncze przypadki, a nawet gdyby nagle odeszla polowa wszystkich graczy to wystarczy jedna reklama w TV i znow serwery sie zapelnia
gra sama w sobie jest jedna z najlepszych w sieci (przynajmniej moim zdaniem bo gralem naprawde w duzo gier), natomiast kompetencje osob odpowiedzialnych za projekt pozostawiaja wiele do zyczenia
Proponuję zamknąć serwery, zatrzymać czas w grze do czasu poprawienia ich działania.
coś jest nie tak z logowaniem. Kiedyś było prawie od razu. Teraz trzeba czekać - ciekawe czy będzie jak na serverze testowym, że się czeka i czeka i ..... czeka .... i ... nic. wczoraj czekałem chyba ze 2 godziny i się nie zalogowałem.
Mam nadzieję, że na normalnym serwerze takich "długich" logowań nie będzie.
Mam identyczny problem a wcześniej go nie było :(
jak można się zalogować do tso z konta na fb?
sposób jest taki niech ktoś wejdzie na twoją wyspę to wtedy się wchodzi bez czekania do gry