BB_xaar dziękuje za informację - udało się zalogować i nawet wszedłem do gry - dziękuje za reakcje (chociaz nie zaliczyło mi dzisiejszego logowania - bo Premoia za logowanie wskazana przez grę to wielki czerwony X)
Pozostaje jednak do roztrzygniecia kwestia strat w grze spowodowanych tą awarią -
- straty spowodowane przez
- niemożliwość codziennego logowania się do gry - tu szczególnie boli strata klejnotów
- przekroczenie czasu realizacji przygody - zarówno "łupy" z samej przygody jak i z tego że była moim zadaniem dziennym - i to całkiem dla mnie cennym, dodatkowo strary wśród oddziałów wojskowych, które tez przeciez kosztują
- jak również niemozliwościa wykonania kolejnych zadań dziennych w tym szczególnie tych za prezenty
- rozregulowanie gospodarki - niektóre zakłady puszczałęm tylko na buffach - i nie mogłem ich przez 4 dni wyłączyć, a zasoby leciały, wyczerpanei złoża i zawalone kopalnie - wiec staneło wydobycie
- niemożliwośc uczestniczenia w wymianie handlowej szczególnie w okresie iwentowym (chociaż jest to trudnie do oszacowania - co musze przyznać, ale mozna przyjać tu pewną obserwację trendów dotychczasowych poczynań gracza).
Czy w związku z tą awarią administratorzy zamierzaja jakoś zrekompensować straty graczy?
Jasna odpowiedź w tej kwestii jest chyba ważna dla nas wszytkich.
Pozdrawiam