my swoje a oni swoje , przeciez wszystko wiedza ... tylko efekty ich pracy jest taki a nie inny ... rok mija i mamy padniete unity ktorego nikt nie potrafi naprawic
Wersja do druku
my swoje a oni swoje , przeciez wszystko wiedza ... tylko efekty ich pracy jest taki a nie inny ... rok mija i mamy padniete unity ktorego nikt nie potrafi naprawic
Generał Dziadek do orzechów ma skopane statystyki, czy to żart? Wysłałam go z 1 rekrutem i poradził sobie z 1 Wybornym łucznikiem (10 HP). Drugi test - poradził sobie z 1 Zwadźcą (100 HP).
p oco w ogole wgrywac event w ktorym nic nie dziala poprawnie .. zamknac to wszystko i wdrozyc jak naprawicie a nie komb inowac z takim bublem byle wyciagnac od ludzi pare zlotych
odpowiedz penelopa? na co to wszystko wgrywacie skoro to nie dziala poprawnie? z nudow dla zabawy ? a potem tlumaczenie ze problem jest nam znany i pracujemy ... pracujcie tak by problemow nie bylo .... parodia to malo powiedziane...
Wszytko się zgadza, pomijając, że nie ma Pierwszego Ataku, to nie ma też uszkodzeń obszarowych, co oznacza, że bije tylko 1 jednostkę w ciągu 1 rundy. Gdyby miał uszkodzenia obszarowe, jego duże dmg miało by sens a tak to nie ma go zupełnie. Dopiero po wsadzeniu mu manuskryptu w Kolosa 3/3 i dodaniu mu w ten sposób uszkodzeń obszarowych, jakoś to działa. Nie testowałem go wszędzie ale ogólnie Borys jest lepszy. Z uwagi na długi czas walki może do bloków się nada prędzej, tylko po co kombinować jak jest tawerniak.
a ja kupiłem czyli wtopiłem?