Nie trzeba. :)
Wersja do druku
na wszelki wypadek napiszę bo nigdy nix nie wiadomo, Górski Labirynt zamknałem bo się wkurzyłem, mój nick w grze dla ułatwienia UBoot, zobaczymy czy coś zrekompensują, na upartego moze być talon do tesco
Wszystkie wyprawy przerwiecie ? Bez jaj problem był z Wielką Bitwą.
Anulujecie mi Lód Gór gdzie jestem pod koniec: poszła tam masa wojska i surowców na niezbędne premie w tej przygodzie :(
Tak się nie robi!
Uprzejmie informuję, że podczas aktualizacji wszystkie przygody Kampanii Górski Klan zostaną zatrzymane i zakończone. Wszyscy gracze, których to dotyczy, otrzymają prezenty. Wszystkie zakończone przygody Kampanii Górski Klan wrócą do Menu gwiazdy i można je będzie wznowić.
Daj znać, gdyby się to nie wydarzyło w Twoim przypadku. Proszę tylko mieć na uwadze, że jeśli nie otrzymam odpowiedzi w ciągu 48 godzin, niniejsze zgłoszenie zostanie automatycznie zamknięte. W takiej sytuacji będzie konieczne utworzenie nowego zgłoszenia.
Jak sobie pomyśle to załamka:
ze 3k rycerzy
z 1k konnych
itd.
30k dechy egzo
20k sztaby platyny
10k sztaby stali
10k monet
10k dechy mahoń
itd.
tyle surowców pójdzie do śmieci a Wy zapewne prześlecie +200 do łowiska rybek, ulepszony zaciąg i inne badziewie
Problem był z Wielką Bitwą czemu anulujecie pozostałe wyprawy z górskiego klanu ?
A może w ogóle zlikwidować Górski Klan?
Koniec konserwy.
nie tylko z Wielka Bitwą, ja miałem problem w Górskim Labiryncie, nie mogłem dokopać się do jednej z Twierdz bo nie pojawiły się łopaty dla tej właśnie jednej
kto odwazny sprawdzi teraz dzialanie wypraw :D ??
http://prntscr.com/ln6vsn
Rozumiem, że mam kliknąć ok? Nie będzie przypału?