u mnie też brązowa strona
Wersja do druku
u mnie też brązowa strona
No toś my se pograli, trzeba iść w takim razie spać.
U mnie też brązowa strona :(
Brąz i u mnie, dziękuję.
u mnie na jednym kompie brązowo, na drugim działa, kleju nie kupowalam
Witam, też miałam brązowe tło, nie pomagało czyszczenie ciasteczek i zmiana przeglądarek, klejnotów nie kupowałam. Dopiero restart laptopa pomógł.
u mnie reinstalka systemu pomogła.
Witam
Ja również mam tą małą niespodziankę, zamiast gry, brązowe tło. Ale żeby było ciekawiej, to żeby to zgłosić do supportu, trzeba byc zalogowanym, a ciężko to zrobić na brązowej karcie !!!
Może ktoś mi wskazać w które miejsce tej kartki mam pier***, żeby się zalogować i napisać zgłoszenie!!!!
Ponad 20 h "świetnej" zabawy z brązową stronką!!
Co się tyczy wypowiedzi powyżej, że reinstalka, to na dwóch kompach, kilku przeglądarkach!!! Dziwne.
Nic nie robiłem i wróciło. Ciekawe.
nic nie robilem i teraz wszystko dziala. wiec wina jest jednoznacznie po stronie gry. dziwne ze dalej zadnej odpowiedzi administracji i zadnej reakcji....
fred460 wystarczy wysłać bezpośrednio maila do supportu, nie poprzez formularz zgłoszeniowy. Mail: account.support@thesettlersonline.pl
Z tego co wiem, to problem został już zgłoszony do działu technicznego.
Pozdrawiam
Mod Ziva
RogerioVenum nie żartuj sobie;) "polaczki nic się nie stało, polaczki nic się nie stało"
POdobno Bronek Komuchrowski "łonczy śę z nami w bulu".
P.S. Nie otrzymałem oczywiście zwrotu, ani 900 gwiezdnych monet, ani jednodniowego "premium".