Mi w momencie wczytywania mapy wyskakuje to nowe okienko z obrazkiem komputera i komunikatem "Połączenie z serwerem zostało przerwane...". Próbuję od ok. 8:20 co ok. 15 minut i ciągle to samo.
Wersja do druku
Mi w momencie wczytywania mapy wyskakuje to nowe okienko z obrazkiem komputera i komunikatem "Połączenie z serwerem zostało przerwane...". Próbuję od ok. 8:20 co ok. 15 minut i ciągle to samo.
I kolejne problemy brawo brawo :D
I du.a z Twittera :)
TypeError: window.addEvent is not a function graj:186
TypeError: twitter is not a function graj:215
I znów problemy, nawet obrazki na stronie głównej się nie ładują.
no i dalej nie da się zalogować :(
między 05-00 a 06-00 dało sie wejść, ale teraz znowu lipa
Czy dzisiaj ma ktoś problem z zalogowaniem się do gry,bo ja próbuje od godziny i nie mogę się zalogować
ja miałam problem po relogu, przestała mi mapka odpowiadać na niektóre komendy, przelogowałam i klops, 10 min usiłowało wczytać strone, w końcu sie udało, ale znowu zaczyna mi mapka nawalac, nie moge podpalić koleżanki bo nie wczytuje jej budynków do końca:(
Ja zalogowałem się rano, ale mapka nie wczytała się do końca. Po relogu nie można już się zalogować.
Banda Baranów pewnie jeszcze śpi, support nie pracuje w weekendy i można sobie pisać do /dev/null (zresztą i tak tam trafiają wszelkie zgłoszenia, sądząc po niezwykle merytorycznych i wyczerpujących odpowiedziach Supportu).
Ja chcę grać !!!