i czekać 2 tygodnie czy 4 ?:) na odpowiedź
Wersja do druku
i czekać 2 tygodnie czy 4 ?:) na odpowiedź
alpaga777 BB to bardzo niepoważna firma a na ich pomoc techniczną możesz liczyć po 2 miesiącach jak dobrze pójdzie :( Gracze mają wyspy po blokowane z powodu uszkodzonego obszaru serwera po kilka miesięcy a więc z taką "błahostką" jak błąd w przygodzie na ich szybką reakcję nie ma co liczyć.
z doswiadczenia wiem ze malo powazna:P raczej zasłania sie ze to wersja beta gry
wskazuje jednoczesnie, ze regulamin korzystania z gry settlers, wyłaczajacy odpowiedzialnosc przedsiebiorcy za szkody wyrzadzone konsumentowi jest niezgodny z prawem. nie mozna wszak umownie wylączyc stosowania art 471 kodeksu cywilnego. weikszosc zapisów regulaminu to tzw. klauzule abuzywne.
oznaczanie gry jako beta w tym wypadku jest tylko i wyłacznie wymówka majaca na celu uchylanie sie firmy od odpowiedzialnosci za powstale szkody. w tym wypadku, kazdy sad konsumencki uzna taka praktyke za niedozwolona /wszak pobieracie dodatkowe oplaty w postaci zakupu klejnotów/
tego typu praktyki, nie korzystają z ochrony prawnej zg. z art 5 kodeksu cywilnego.
ja rowniez niemam
Nie było kamieni. Całą wyspę rozwaliłem wszystkie obozy i co teraz mam anulowac? i wszystko stracic? i tak dalej łańcuszek zablokowany :/
Ja mam to samo... Kliknąłem na skały na granicy G1 i G2 oraz na te po prawej od chaty wiedźmy (tam też miałem) i nic... Wszystkie obozy ubite, straty niemałe i co z tym zrobić? BB pewnie oleje to, jak wiele innych spraw. Załączam screena z ukazanymi miejscami bez skał.
http://i.imgur.com/rNgUlhy.jpg
Mam ten sam błąd.
Identyczny problem jak przedmówcy..
Nie mam skał ani przy Wieży, ani drugich przy G1/G2 !
tez nie mam
czy BB w końcu się ogarnie i coś z tym zrobi czy tak mamy czekać? super zabawa na 20-lecie się co poniektórym szybko skończyła. Miałam nadzieję, że coś w końcu się pobawię na 50 lvl, na którym nudą wieje i co???? Zadaniom stop bo skaly znalezione tylko jedne niby. Nawet mi się nie chce pisać do supportu bo i po co, odpiszą po evencie z zapytaniem czy problem nadal istnieje?