Ja od rana nie mogę sie zalogować. Dzisiaj miałem dostać 45 klejnotów i mógłbym kupić 10 patentów. I co?
Wersja do druku
Ja od rana nie mogę sie zalogować. Dzisiaj miałem dostać 45 klejnotów i mógłbym kupić 10 patentów. I co?
U mnie rano nie było problemu ale teraz przerwa techniczna?? coś chyba za często te przerwy
caly dzien dzis nie moglem kopalnie pewnie zawalone zborze zebreanew studnie wyschniete bdziew jeden
Do sklepu zalogować sie można do gry nie PORAŻKA NA CAŁEJ LINI
znowu beda same straty
tez nie moge sie zalogowac, jak sa jakies prace konserwacyjne to czemu o tym nie informuja?
nie wejde do gry i strce kryształy dzis miałem dostac co sie dzieje znowu?!
a za te problemy to powinni dawac diamenty a nie jakies dziadowskie deski ktore w niczym nie urzadzaja
zawsze możesz zakupić je w sklepie;( ON działa gra nie tylko nie wiem czy jest to zamierzone czy przypadkowo zamierzone
kuzwa admin w ch........a tnie9to z nerwow) bo robi co chce i nie ponosi za to kasekwencji ze strony wlascicieli gry,place NIEWASKIE PIENIADZE ZA GRANIE I JEST MI TO UNIEMOZLIWIANE JAK TYLKO SIE DA...co jest grane.....mam znowu dostac jakies dziadostwo w suprice ....jak dla poczatkujacego gracza......