Wszystko wyczyscilam, probowalam zalogowac sie z 2 przegladarek Chrome i ME. Gra sie nie otwiera.Do supportu zgloszone.
Wersja do druku
Wszystko wyczyscilam, probowalam zalogowac sie z 2 przegladarek Chrome i ME. Gra sie nie otwiera.Do supportu zgloszone.
Potwierdzam.
Dzień dobry,
Uprzejmie informuję, że aktualizacja potrwa do godziny 16:00
Dziękuję za cierpliwość. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
smutna prawda, zawalili jak zawsze... :/
To moze jakas wiadomosc na stronie glownej? :)
przed chwilka dodali dopiero...
Zwykle to co godzinę poprawiają, a teraz ze względu na oszczędności na wierszówce zapewne z 13 przeskoczyli na 16 od razu ;)
Już czas aktualizacji się wydłużył do 16.00, czemu to mnie nie dziwi ?
Już można grać.
wow, gra sie wczytala... ;p
13 marca niestety godz. 19:39 i po raz enty.. nie mogę się zalogować
Jest 21:00 gra niedostępna....
13 marca godz. 22:16 nadal ten sam widok ciągnący się pasek ładowania gry , po czyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki w różnych przeglądarkach
23.24-zero logowania,próbę podjęto we 3 przeglądarkach,jak również w trybie inkognito,jak również wyczyszczono pamięć i DNS,zero odezwu,i mam pytanie-na próbę zalogowałem się przez telefon-i wszedłem,(mam uratowane zadania z deszczu,ale ogólnie to na telefonie zadługo się nie pogra) więc może problemu trzeba szukać w używanym systemie?
nie działa ,,,
Nie działa
PENELOPA - Słońce Narodu czy tak jakoś...
odpowiedz co bb (u)sp...ło podczas wczorajszej konserwacji, że na UNITY nie można wejść do gry - pasek postępu stoi w miejscu jak młodemu ułanowi... szabla
i tylko proszę nie pisz ze wyczyść ciasteczka i inne pierdoły - ale szczera odpowiedź - kiedy gra będzie dostępna.
u mnie też nie działa od wczoraj...
wincyj skórek zróbcie!
dalej nie moge otworzyc gry
Mam ten sam problem -- już od 3 dni LIPA
dalej nie działa gra
Bay bay í ½í¸« Ubisoft Blue Byte í ½í¸ž
Dzień dobry,
problem ten jest już znany i jest badany przez deweloperów. Niestety, w tej chwili nie możemy powiedzieć, kiedy problem zostanie rozwiązany.
Spróbuj, czy możesz dostać się do gry, używając innej przeglądarki, takiej jak FireFox lub Opera.
Niektórym graczom pomogła również aktualizacja sterowników karty graficznej, ponieważ korzystamy z nowej wersji Unity.
Jeżeli powyższe kroki nie przyniosą rezultatu bardzo proszę o kontakt z nasza pomocą techniczną.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
witam co zrobić u mnie gra dalej nie działa ... ;/
jutor konserwa mozna spoedziewac sie kolejnej paczki bledow
Jutrzejsza konserwa zapewne jest po to, by tym którym gra jeszcze jakoś działa, przestała działać :) Doprawdy, patrząc na działania dewelopera, mam wrażenie że działania są skierowane na to, by obrzydzić grę jak największej ilości graczy i móc wreszcie zamknąć projekt pod nazwą "Settlers Online"
penelopa uwaza ze oni rozwijaja te gre:)
To co szanowna CM uważa, to wygląda już, jak plucie w twarz. Pytam co mityczny zespół techniczny zrobił przez tydzień, by umożliwić tzw gre, która po konserwacji nie uruchamia się dla niektórych graczy bez wzgledu na przeglądarke? Co ciekawe, działa na tym samym komputerze z chrome os uruchomionym w wersji live z usb.
Uncaught (in promise) ReferenceError: gm_dialog_Plain is not defined, psaek ładowania stoi w miejscu i tak od tygodnia po konserwacji.
Dzień dobry,
dzisiaj w godzinach 13:00 - 14:30 odbywa się konserwacja. Proszę o informację, jeżeli problem z logowaniem będzie w dalszym ciągu występował.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Nie działa na edge, ff. To chyba ostatnia informacja z mojej strony, bawcie się sami.
Dzień dobry
W dalszym ciągu gra nie działa .
Mam to samo gra nie działa.
Nadal nie działa
Dalej to samo gra nie działa....
U mnie to samo gra nie uruchamia siÄ™.
Dzień dobry,
w przypadku problemów z logowaniem bardzo proszę o kontakt z naszą pomocą techniczną. Formularz znajduje się na stronie głównej The Settlers Online.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa