Po każdej konserwie ten sam problem ,nie można zalogować się na grę.
Wersja do druku
Po każdej konserwie ten sam problem ,nie można zalogować się na grę.
to samo gra nie odpala z klienta ciagle jest ze wyloguj sie z przegladarki oraz jak klikam graj na stronie to odpala po niemiecku i zwiecha.... pomocy
Witam , nie mogę się zalogować do gry od 21 kwietnia , suport nie odpowiada ktoś pomoże wyskakuje okienko ze mam się skontaktować z suportem.
pozdrawiam
Ten sam problem mam nie moge sie zalogowac dzisiaj
Witam serdecznie!
Zidentyfikowaliśmy usterkę w naszym systemie Pomocy Technicznej (Support), która może prowadzić do opóźnień w dotarciu zgłoszeń od Was.
Zapewniamy, że aktywnie pracujemy nad jak najszybszym rozwiązaniem tego problemu i przywróceniem pełnej funkcjonalności usługi.
Proszę o informacje czy problem w dalszym ciągu występuje.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
nie działa nie włącza sie gra już chyba 4 dni
czy jest tu ktoś kto pomoże usunąć problem i by było można się zalogować - jest to problem związany z grą a nie naszymi laptopami czy kompami , jacy informatycy taka gra , suport nie działa to jest spokój , najlepiej olać graczy
pozdrawiam
Witam serdecznie!
Jeśli macie jakiekolwiek problemy z grą, bardzo proszę o kontakt ze mną poprzez wiadomość prywatną, lub poprzez wiadomość na Facebooku.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Powitać. Ja również nie mogę się zalogować, wyskakuje komunikat że nadal jestem zalogowany. Deinstalacja i ponowna instalacja ze strony nie pomaga. Jak mogę się kimś na tym fejsie skontaktować? Już ponad tydzień nie mogę się zalogować, pomoc techniczna ze strony olewa.
http://z3nfist.cba.pl/images/b-l-a-d.jpg
działa, komuś gra , TERAZ???
aj, jest konserwa, i dlatego.
Hej wrzuci ktos nowego klienta ? Bo znowu po konserwie gra nie działa
No niestety u mnie tez nie działa :( a próbowałam chyba wszystkie poprzednie wersje..
jeszcze 2 -3 konserwy i nikogo tu nie bedzie ...
skasowano mi maila przypisanego do konta TSO , jak odzyskać konto ?
Napisać tutaj: account.support@thesettlersonline.pl
Napisz też pw do Penelopy na forum, bo support nie zawsze im działa.
Podajcie tu znalezione przez Was błędy w grze bo widocznie BB ich nie widzi...
Excelsior - zawiesza się, nie widać ile dostajemy nagród w różnych postaciach...
Targowisko - całkowicie zapomniane przez BB stoi nie wiadomo juz od jakiego czasu...chyba z rok
Ta rozmowa nie ma sensu - za chwilę wchodzimy do Unity, czyli długo oczekiwany powrót do gry w przeglądarce. To wiąże się z nowymi błędami i być może naprawą już istniejących. Poczekajmy te 5 dni i zobaczymy co nas czeka.
I o to chodzi:) Unity to zmiana grafiki a do tego czasu wypiszemy tu błędy do naprawienia :)
latwiej napisac co dziala poprawnie niz wyliczac blednie
ogłaszam koniec gry:) nie ma sensu sie denerwowac i psuć wzroku:)
W ekspedycji znika grafika walki jednostek, albo z jednego obozu przeskakuje na drugi, po podbiciu, podczas stawiania obrony nie da się przypisać żołnierzy do obozu.
Kiedy otwiera się raport z podbicia kolonii, wyskakuje okno z problemu z połączeniem:) masakra
od wczoraj z gry w mojej gildii odeszło 5 osób. To tylu ilu zawiesiło konta, zameldowało że na razie koniec, bo nie s a stanie w to grać. I ja nie mam żalu do nich, bo też nie jestem. Jako szef gildii proszę, uspokajam, ale tu z Bb nawet nikt się nie kwapi napisać nam, co dalej z tym bublem.
Co nie działa:
wyspa za mała, nic nie widzę przy maksymalnym powiększeniu - nie gram na telewizorze
Księga zadań, poczta otwiera się czasem godzinę
czaty nie sygnalizują, że ktoś pisze, wiec ciągle kontroluję czy ktoś na gildyjnym na zarządzie, na szepcie nic nie naskrobał. Nic się też nie zachowuje - po reologu nie ma tam nic
Wysyłanie odkrywców i geologów to masakra, trwa to za każdym razem parę minut i pójdzie albo nie
co chwilę wczytuje mi czat, przy przesuwaniu wczytuje wyspę i jak jest więcej graczy, to strasznie muli, a na wyspie ciągle pojawiają się niebieskie prostokąty
okno gildii członkowie - nie działa żadne sortowanie
tak samo we wiadomości - dropy trzeba wczytywać pojedynczo, nie działa zaznaczanie, nie pojawia się możliwość wrzucenia ich razem do gwiazdy
czcionka na czacie nawet po powiększeniu jest za mała, mam problemy z odczytaniem, przysuwam nos do monitora - chyba nie tak miało być
zniknęła zielona kropka - nie wiadomo ,kto jest obecny ze znajomych
to jest po prostu jedna wieka niedoróbka - stan surowy niezamknięty - po ch.j to uruchomiali jak jeszcze z pol roku prascy by wszystko poprawić. Mozna było na kliencie pociągnąć do końca roku a nie na siłę uruchomiać takie g... skutkiem czego wszyscy odejdą bo nie da sie grac po prostu. A wymieniać błędy po paręset jest bez sensu - mój ulubiony najzabawniejszy to próba odebrania nagrody ze statku widmo - wywala jakąś długa listę komunikatów i zawiesza grę na amen ;D
kiedy wracamy do Adobe?
Oby jak najszybciej. Tutaj sie grac nie da
Szczerze, to nie widzę żadnych błędów! U mnie wszystko pięknie działa, gra ładuje się dosłownie w 15 sekund, grafika w jakości HD, wszelkie operacje bez żadnych opóźnień, wyspa ogarnięta w parę minut, specjaliści wysłani jednym kliknięciem, handel hula. Dzisiaj Drwala udało mi się w rekordowym czasie zrobić. Zmieńcie system, wyczyśćcie ciasteczka, weźcie kredyt, a nie tylko narzekajcie!
a świstak zawija sreberka:)
mam problem z włączeniem się gry prubowałem zresetowac clięta ale nic nie pomaga nadal gra nie włącz się może ktoś pomoże
Chcieliście polepszyć grę a jest zbanowana wszystko się zacina tnie specjalistów trzeba dwa razy naciskać to jakiś koszmar nie da się teraz grać ,nie wiem ale Ja mam dość takiej gry że wszystko jest popsute zbanowane ,.Proszę naprawcie tą grę żeby wszystko było można szybko zrobić ,teraz zamiast godzinę spędzić by wszystko zrobić teraz potrzeba 3 godzin ,naprawdę koszmar
Nie mogę się zalogować, zrywa połączenie z serwerem. Przed konserwcją mogłem, chociaż gra się wieszała.
Mam ten sam problem, zrywa połączenie z serwerem. Wcześniej logowałam się normalnie, jeżeli można tak to określić.
U mnie nadal nic się nie poprawiło
An error occurred running the Unity content on this page. See your browser JavaScript console for more info. The error was:
InternalError: too much recursion
jednym słowem na temat gry,jak w kultowym filmie ,,psy,,- nie chce mi się z tobą gadać........
A u mnie od początku wyskakuje belka i nic sie nie zmienia :(
eureka:) myślałaś ze coś sie zmieni na lepsze????:)