od 24/11 nie mam okien czatów, albo pojawiaja sie one na krotką chwilke.....tylko ja mam ten problem?
Pozdrawiam
Wersja do druku
od 24/11 nie mam okien czatów, albo pojawiaja sie one na krotką chwilke.....tylko ja mam ten problem?
Pozdrawiam
Wyczyść ciasteczka, zmień przeglądarkę, może pomoże. Mi czat znika czasami ale to jak za bardzo się neta obciąży.
Wyczyściłem, zmieniłem i nic....zapomniałem dodać że przed całkowitym zniknięciem czata kilka osob narzekało że im też znika i sie pojawia...a mówimy o serwerze KOLONIA..
ps Vandelord dzieki za pomoc.
aaa i jeszcze jedna sprawa...nie ma znacznikow online.
Masz bana, dlatego
NIE, nie mam bana.... czaty pojawiły sie na kilka minut i znowu to samo
mi tez znika czesto chat najlepsze jest to ze jak napisze pw do moda czemu to nie raczy odpisac... taka administracje mamy fajna...
Znaczniki online są powiązane z czatem, na banie zawsze znikają.
Brisinger: Gdybyś poczytał faq to byś wiedział:
Cytat:
Wysłałem Prywatną Wiadomość w grze do osoby z prefixem "MOD_" lub/i "BB_" - do tej pory nie ma odpowiedzi!
Zgodnie ze wcześniejszym ogłoszeniem - Brak wsparcia poprzez wiadomości w grze - skrzynki pocztowe w grze nie są przez
nas regularnie sprawdzane. W związku z tym, nie zaleca się przesyłania tam jakichkolwiek wiadomości.
van de lord gdybys pomyslal chwile zamiast odpisywac glupim tekstem wiedzial bys ze skoro mi chat nie dziala wiem ze mod jest w grze a na odpowiedz suportu czeka sie tygodniami to bys wiedzial czemu napisalem mu w wiadomosci
Widać [roblemy z czatem to "powracająca melodyjka " bo dziś u mnie od rana występuje ten problem :(
krak7 ale Ty nie mozesz sie zalogować bo gilde Firme maja zdelegaliowac jakis koks rozprowadzacie czy cos:D:D:D
:) heh a czatow dalej nie ma...skasowałem coookie, zmieniłem przeglądarke, zainstalowałem nowego flasha ...a w okienku czata cały czas "łaczenie z serwerem rozmow" ....do tego nie mam znacznikow on line...napisałem do supportu....ciekawe kiedy odpiszą...za tydzień dwa?
to u Ciebie tak co innego u mnie brak połączenia z serwerem rozmów i jeszcze nie dostałeś ostrzenie ze piszesz
u mnie to samo
brak czatów i znaczników online
Ja juz nie mam czatu połowe dnia... i co teraz ?
Zero czatu !!! Jak długo jeszczeee ?
w sumie, to, że ich nie ma to mnie nawet aż tak nie wnerwia, za to indolencja i olewactwo ludzi odpowiedzialnych za tą grę mnie po prostu zabija.
gdyby wszyscy w tym kraju tak pracowali jak oni to ładnie byśmy wyglądali....
czy pan Xaar nie ma kogoś kto go zastępuje jak w niedziele jedzie wędkować?
Nikt nic nie napisze o co kaman?
Myślę, że skończyły się pomysły na prezenty więc wyłączono czaty żeby je na mikołaja 6 oddać ;)
Albo za dużo było graczy na Dolinie Odkrywców -tą ciszę przetrwają najwytrwalsi, których jeszcze dotąd błędy i wpadki nie wykończyły i przed następną inwestycją w klejnoty 3x bardziej przemyślą czy warto.
to dzisiaj cichy dzień bez czatu http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif
a ja 5 ostrezen dostałem bo kogos na forum obrazilem bez czatu patrzcie jaki cud
Haha , to blokada dla całej Doliny za to że za dużo się pyszczy:) dzisiaj pewnie nikt tego nie naprawi
to tylko nasz serwer nie ma chata?
bo ja już głupi jestem?
inne serwery działają normalnie?
Mi też nie działa czat od dzisiaj ok godziny 16:00.
mam nadzieje ze bedzie rekompensata za stracony dzien biznesowy
hehe :D
To cała Dolina nie ma czatu?
Cała. Ja nie mam od 14:00, miałem zamiar w grudniu kupić trochę klejnotów, ale chyba właśnie go porzuciłem. Sześć czy siedem godzin awarii i zero komunikatu...
no teraz to juz wcale nie dziala ;D
Jakbyśmy solidarnie zrobili miesiąc bez kupowania klejków to szybko by znaleźli kasę na studenta, który by w weekend patrzył czy wszystko działa i w razie czego dzwonił do administratorów...
Niepozornie odłączyli - myślą że nas błąd ten zmyli .
" Jak Dłuuugo jeeeszczeeeee !?
dziala :)
ale czat dalej nie dziala
ejj Wy tam w BB, MadDarcy nie moze wierszyków na handlu pisać! komuś sie chyba nie spodobały, a moze jakis deweloper tez poeta tylko slaby :D
w zasadzie to bym sie nie zdziwil ;)
czekaj jak jutro wejdziemy online i kazdy zobaczy tylko drewnianego władyke na wyspie :D
Ja się dziwię,że jeszcze nikt nikogo od "nołlajfów" nie wyzwał ^^