jak się okazuje tylko wybrani dostali bana na grę, tylko szkoda że nie wiemy czym zawiniliśmy :(
Wersja do druku
jak się okazuje tylko wybrani dostali bana na grę, tylko szkoda że nie wiemy czym zawiniliśmy :(
Od wczoraj nie mogę wejść na grę. Diabli wiedzą dlaczego.Żadnej informacji. Obsługa śpi i nic nie pisze.Ruszcie się lenie.
Zadnego info od supportu BB > Brak polaczenia z serwerem od wczoraj
Maja graczy gleboko w powazaniu :)
Ja też nie mogę wejść od wczoraj
Aniu spróbuj ten link, jestem tutaj z Longim: https://discord.gg/Mdjzzu5K
U mnie to samo, nie wpuszcza a jak ktoś na wyspę chce wejść to go wywala.
Wczoraj o godzinie 18.00 wyrzuciło mnie z gry - do tej pory nie moge się zalogować,,,,, wiec cała zabawa z polami kwiatków, posłaniem odkrywców szlag trafił .... Powoli zaczynam sie oswajać z myślą, że może to sygnał od supportu że po 12 latach grania czas dać sobie spokój
Bania u Cygana do Rana... Brak możliwości wejścia na serwer Kolonia dla wybranych - fakt. Niby BB optymalizuje sprzęt miejsce itp., mnie się wydaje że komornik ich optymalizuje... Żądam po przywróceniu dostępu - zadośćuczynienia i eventu do końca tygodnia. Zastanówcie się kto rusza żywy organizm podczas trwania eventu. Poskładało Was równo BB. Jestem na Discordzie: longi_77
odpowiedź od BB_Penelopa: ze względu na trwającą migrację naszej strony internetowej do ulepszonego centrum danych, mogą występować krótkotrwałe problemy z logowaniem. Dziękuję za cierpliwość. (koniec cytatu)
Ja się pytam jakie krótkotrwałe jak za chwile bedzie 24h, i jak to znajomy dobrze zauważył, kto takie rzeczy robi podczas eventu !!!
Mnie na zgłoszenie do supportu nic nie odpowiedzieli.