100 lat, 100 lat niech żyją żyją nam... :)
Dobrze sie bawiłem 10 lat temu na podobnym, ale wtedy tu byli ludzie co chcieli sie tak bawić. Ciekawe jak to wyjdzie w tym roku. Społeczność wyraźnie nie domaga. Cieszy mnie powstanie takiego wątku, ale martwi sama aktywność społeczności na forum.
Dzisiejsza społeczność jest ogromnie ograniczona liczbowo i to co zostało to jakby głównie taka mentalna bieda, mocno ograniczona w kreatywności poza paroma wyjątkami, co widać po samym forum. Nie każdy dojrzewa do prawdy że gra to tylko pretekst do najlepszej zabawy z innymi ludźmi, inni juz sie na tyle postarzeli że utracili te zdolności albo im się nie chce, ale może nadzieja w jakichś młodych jeszcze nie rozgoryczonych na tyle aby stac sie toksycznymi i zamknietymi, paru ludzi z tego co wiem organizuje czasem jakies konkursy zamkniete w swoich gildiach i maja ciut kreatywności, może cos sie ruszy, zobaczymy jak to wyjdzie, ciekawa próba. Na ten moment dopiero odkryłem istnienie wątku więc nie jestem przygotowany, ale chętni poobserwuje i może cos mi przyjdzie do głowy to wtedy coś tu wrzucę. Zachęcam jak najbardziej do aktywności wszystkich graczy. Może się uda z tego pośmiać.
Tymczasem przypominam dla śmiechu raport z 20-lecia gry i z tej okazji eventu w 2013, to mnie ciągle dobrze bawi :D
https://forum.thesettlersonline.pl/t...ntu+balonowego