https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...rum_header.png
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat Wydarzenia Letniego 2023.
Miłej gry!
BB_Penelopa
Wersja do druku
https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...rum_header.png
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat Wydarzenia Letniego 2023.
Miłej gry!
BB_Penelopa
Błędna data fazy zakończenia
super event nie trzeba bedzie sie wysilać gratulacje a ten geolog to ile bedzie przynosić elementów eventowych w ilości 1 czy 2 piłki
super event jak co roku to samo
poprawcie proszę byki :
Start: Poniedziełek, 5 czerwca, około 10:00, czasu polskiego
Początek fazy zakończenia: 26 lipca, około 10:00, czasu polskiego
Całkowita dezaktywacja:3 lipca, około 10:00, czasu polskiego
Wymagany poziom: 16+
;))
pomimo ze nie gram dlugo, to teraz napisze z perspektywy osoby ktora juz jednak gra np 2-3-5 lat. W kolko macieju to samo. zakladajac ze ktos ma juz np 3-4 stoiska z przekaskami teraz wpadna mu kolejne, kolejny warsztat, kolejne inne budowle ..Niedlugo nic nie bedzie oplacalo sie produkowac i sprzedawac bo kazdy bedzie mogl to zrobic samemu . Kazdy rodzaj strzal, kazdy rodzaj premi buffa,, kazdy rodzaj surowca.
powtarzalność powtarzalnością poniekąd jest potrzebna na przykladzie stoisk mam 9 sztuk czas produkcji parówki 7h53min problem nie lezy w powtarzalności bo tych stoisk jest potrzebnych od groma aby sprostać swoim potrzebom problem jest w tym że nie można stoiska lvl ja to bym widzial tak że jak kosztuje stoisko 4250 piłek to wiadomo koszt 1 budowli każda kolejna powinna być na zasadzie levelowania każdy lvl podstawowa cena czyli 4250 plus koszt za lvl przykładowo za każdy 250 piłek za drugi 500 potem 750 bo problemem jest niestety ograniczone miejsce na wyspie :) a tak juz jak w moim przypadku miałbym 1 stoisko na 9 lvl i koszty podniesienia byłyby do przyjecia nawet by mogły być delikatnie wyższe :)
a fakt, nie doczytalem tego wyzej, juz myslalem ze go zmienili w stosunku do tego na testowym, moja nieuwaga.
Na testowym przynosil pilki:
kamien: 1-2-3 pilki
miedz: 2-3-? pilki
marmur: 4-6-? pilek
zelazo: 6-8-10 pilek
wegiel, zloto: 11-16-24 pilki
granit, tytan, saletra: 22-29-38 pilek
ilosc jest prawdopodobnie niezalezna od eventu, czyli dynie czy tam inne prezenty bedzie przynosil w takich samych ilosciach jak wyzej napisalem.
a mapki lub premie, raz na 10 poszukiwan, ale pewny nie jestem, za malo ich wyslalem (mapki w takiej samej ilosci jak eventowe przedmioty).