-
Wielka bitwa
Ukończyłem cały górski klan, dotarłem do wielkiej bitwy i dalej nie da się przejść. Po pokonaniu pierwszej strefy dostaje się premie "narzędzia do naprawy mostu" i premia ta nie wpada do gwiazdy. I nie da się mostu naprawić. I dalej przejść nie można. Cały klan zmarnowany. Zgłosiłem zapytanie do supportu i bez odzewu. Wiszę już 2 dzień na bitwie i trzeba będzie anulować. Szkoda.
-
Sorki, że kompletnie nie związane z tematem, ale ile ty masz zakładek otwarte...??? Masz 1TB ramu czy co...???:confused:;)
-
-
Narzędzia do budowy mostu produkujesz w magazynie prowiantu, zobacz, czy masz taką możliwość, jeśli brakuje przedmiotów za pokonanie obozów, możesz spróbować zniszczyć obozy po lewej stronie, z nich też leci przedmiot do budowy mostu. W innym przypadku trzeba będzie niestety anulować przygodę.
-
Dzięki za radę :) Udało się zdobyć drugi zestaw :) Ale za to mgła nastała i znowu blokada :(
-
mam problem z mgłą w labiryncie, rozbiłam wszystkie obozy a mgła ani drgnęła, napisałam do supportu ale pewnie jedyne co dostane to nic.
https://image.prntscr.com/image/ajXg...0hmfclQdCA.png