-
Wojsko do cywila
Czasem mamy niepotrzebne jednostki, a przydaloby się miejsce na inne.
Pomogłaby opcja zwalniania wojska do cywila w zamian za osadników i broń.
Np. mamy 100 niepotrzebnych Żołnierzy, wysyłamy ich do cywila i odzyskujemy 100 osadników, 1000 mieczy stalowych (napitek przepada) i mamy wolne miejsce na nowych rekrutów.
-
Coś mi się zdaje, że ktoś już coś podobnego proponował.
Na pewno nikomu by nie zaszkodziło.
Ale nie ma "bzdurnej" ankiety, więc nie mam jak zagłosować.
-
Znając życie, to broń też by przepadała.
-
Wystarczy nie produkować zbędnych jednostek i nie ma problemu :)
-
BB nigdy nie pójdzie na to żeby odzyskać surowce za wyprodukowane wojsko. Jak chcesz się szybko pozbyć wojska, to odpal np. ZE i wyślij zbędne oddziały na straty. Poruszany temat wielokrotnie wcześniej.
-
brak ankiety
i drobna rada- zanim zamiescisz pomysl, przedyskutuj go w gildii a pozniej na globalu na serwie aby pomysl dopracowac i koniecznie ankieta
bo inaczej znowu bedzie marudzenie ze gracze sa przeciw pomyslowi , nie dlatego ze zly, tylko dlatego ze pomyslodawcy nie lubia (wg pomyslodawcy)
-
Dzień dobry,
proszę o dodanie ankiety, w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty. Apeluję również o korzystanie z wyszukiwarki i/lub spisu pomysłów, i przypominam, że jeżeli interesujący Was temat znajduje się w archiwum, wystarczy wysłać do mnie lub do BB_Penelopy prywatną wiadomość, z prośbą o przywrócenie go.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
-
Witam
Z uwagi na znikome zainteresowanie głosowaniem wątek zamykam i przenoszę do archiwum
Pozdrawiam
Mod_Zeus