Nazwy generałów innych graczy w przygodach by dodało trochę smaczku, moglibyśmy docenić pomysłowość naszych znajomych.
Wersja do druku
Nazwy generałów innych graczy w przygodach by dodało trochę smaczku, moglibyśmy docenić pomysłowość naszych znajomych.
Nie ma możliwości, bo PEGI - temat do zamknięcia.
Czy ja wiem czy do zamknięcia. Są sposoby radzenia sobie z niepożądaną treścią.
Mi się podoba.
Wszystko mi jedno.
Raz nazwy zobaczysz - fajnie, drugi raz - to samo, te same nazwy, a później nie będziesz z wracać na to uwagi...
No jest to jakieś wyzwanie, ale można ograniczyć nazwy do cyfr i liter alfabetu albo/i w prosty sposób sprawdzić czy w nazwie nie ma zaszyfrowanych takich kwiatków. Ewentualnie odsiewać przez raportowanie, ewentualnie odsiewać ze znajomych - no bo jeśli PEGI7 to zakładam, że rodzice sprawdzają :P
Witam,
Poproszę autora o szerszy opis pomysłu i doprecyzowanie, czego ma dotyczyć pomysł.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
A fajnie by było dostać bana za to, że komuś nie podobają się Twoje nazwy generałów? Obecny stan polega na tym, że to gracz ma mieć łatwiej, nazywając jakoś swojego generała, żeby wyróżniał się od pozostałych tego samego typu. To, że coś wydaje Ci się "fajne" nie oznacza, że stanie się użyteczne, lub nie przysporzy jakiś większych problemów. Kolejny pomysł natchniony tendencją "bo mi się podoba", "bo mi się nie chce", "bo za dużo klikania", weź czasem pomyśl też globalnie, nie tylko przez pryzmat swoich własnych potrzeb.