Witam
Gdy chcemy usunąć budowle wyskakuje w potwierdzeniu wyskakuje zły nagłówek Efekt: rozpoczyna zadanie "wilczątko"
Wersja do druku
Witam
Gdy chcemy usunąć budowle wyskakuje w potwierdzeniu wyskakuje zły nagłówek Efekt: rozpoczyna zadanie "wilczątko"
Witam,
proszę skontaktuj się w tej sprawie z naszym Supportem. Możesz to zrobić za pomocą bezpośredniego adresu email: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Tez mi sie wydaje ze to problem gry a nie tylko u mnie, ale moze sie myle :)
U mnie również.
edit: jest tak przy wyburzaniu budynków, ale studnie i pola mają prawidłowy opis.
Dzień dobry!
Bardzo proszę o informację, gdyby problem nadal występował po najbliższej aktualizacji. Wówczas sprawa zostanie ponownie skierowana do zbadania przez naszych pracowników technicznych.
Jednocześnie chciałbym wyjaśnić, że kierujemy z takimi sprawami do pomocy technicznej z przyczyn organizacyjnych (zgłoszenia są odpowiednio kategoryzowane, przez co badamy jak szeroki zakres oddziaływania ma dany błąd i jaki nadać mu priorytet do naprawy).
Pozdrawiam,
BB_Taku
Witam
Problem błędnego nagłówka dalej jest niestety aktualny aktualny, chociaż pewnie dostał priorytet jak mało istotny.
to tylko pol roku poprawiaja , przeroslo ich pewnie
mam to samo