-
problem z logowaniem
Witam.
Od dnia dzisiejszego mam problem z zalogowaniem się na Chromie. Na stronie idzie się zalogować, klikam "Graj" więc gra się ładuje. I wyskakuje mi to okienko na końcu z "radami", co na dole się klika "Wiadomości" albo "Ok". Niestety nie mogę kliknąć "ok". Wczoraj gra działa ładnie. Na serwerze testowym mam taki sam problem. Po jakimś czasie wyskakuje, że połączenie zostało przerwane.
-
za którymś razem po jakimś czasie weszło
-
Logowanie
Po każdej aktualizacji udanej lub nie problem z logowaniem nawet nie można grać.Do kitu z takim traktowaniem graczy .Trzeba będzie zrezygnować z tej gry,a tak fajnie do tej pory było
-
Od dnia dzisiejszego po konserwacji mam problem: Na stronie idzie się zalogować, klikam "Graj" więc gra się ładuje. I wyskakuje mi to okienko na końcu z "radami", co na dole się klika "Wiadomości" albo "Ok". Niestety nie mogę kliknąć "ok". Wczoraj gra działa ładnie. i czekam czekam ........
-
ja również nie mogę sie zalogować ,co konserwacja to jakieś problemy
-
zaraz godzina minie i nie da rady się zalogować do gry ,róbcie co ....
-
Gra się nie wczytuje
witam mam problem od rana nie mogę wejść w grę najpierw strony w ogóle nie było a teraz weszłam w grę ale jest cały czas niebieski ekran ładowania:confused:.
-
-
Ja dostałem się na grę około godz. 15.00. Jednak kiedy włączyłem przygodę i chciałem do niej przejść to gra się zawiesiła, nie dostałem się na przygodę ani wrócić na wyspę macierzystą także nie mogę. Czyszczenie przeglądarki nic nie daje, ekran niebieski i tyle z gry. Skoro odłożono wgrywanie nowej wersji to po jakiego grzyba psuto dotychczasową ?
-
Do 15 była konserwa więc logiczne ze gra nie działała, a teraz że gra muli to są właśnie jej efekty