-
Nie wczytuje się gra
Czy ktoś jeszcze ma taki problem jak ja?
Najpierw mam niebieski ekran, potem logo ubisoft, następnie ekran z człowiekiem trzymającym łopatę i ... pasek postępu zatrzymuje się na czerwonym polu. Po kilku minutach pokazuje się komunikat z informacją o błędzie.
Wszystko po dzisiejszej konserwie ;)
-
Witam!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
Problemy z zalogowaniem
Mam informacje od znajomych i nie tylko, również z pomocy w grze jak i handlu, że są problemy z zalogowaniem do gry.Praktycznie cisza od godziny 16 na wszystkich kanałach. Co się dzieje?
-
Obecnie miejsce ma przerwa w działaniu wszystkich usług Ubisoft.Gracze mogą nie być w stanie połączyć się z witrynami Ubisoft, stroną zarządzania kontem, zalogować się do Uplay PC i skorzystać z funkcji sieciowych gier.Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za wyrozumiałość. Prosimy sprawdzać najnowsze informacje na naszej stronie. Gdy problem zostanie rozwiązany, wiadomość ta zostanie usunięta.
-
duzo znajomych nie umie sie zalogowac moja zona tez i strasznie sie złosci
-
Mnie loguje na nowym koncie, gra od początku. Hasło i login moje a nik inny. Na swoje konto nie mogę wejść od 1,5h.
-
Jak zwykle "specjaliści" mają problem, z którym nie mogą sobie poradzić:
https://support.ubi.com/pl-PL/News/0...isoft-Services
Dopóki go nie naprawią, niestety będą problemy z logowaniem na wszystkie konta. Kto już się zalogował, niech nie zamyka przeglądarki, bo już się nie zaloguje.
-
Zalogowałem się, po 5 godzinach starań, a już chciałem iść spać.
A zespół Ubi zapraszam na ciężką harówkę w polu, ktoś w końcu musi ciągnąć ten pług!
-
Może jakieś wyjaśnienia a tym bardziej przeprosiny? Byłoby miło...
-
Wkońcu.... :)
Mogli napisać przynajmniej na głównej że awaria...:mad: