-
Powrót do Azylu Bandytów
Witam z tej racji że nie zdobyłem jeszcze przepisu....To chciał bym zwiększyć Swoje szanse robiąc Azyl to tylko 400R a robi się ją przyjemnie. I chciał bym aby powrót wpadał za każdym razem po zrobieniu Azylu to jest po prostu PARANOJA żeby po 10 Azylach wpadł jeden powrót. Dlatego w tym celu zakładam ankietę by zwiększyć możliwość wpadania tej przygody w dropie Azylu do 100%. Troszkę w menu mam geologów odkrywców i generałów Tak że każda możliwa opcja do wpadania manuskryptów mile widziana....
-
-
Powrót to kontynuacja, dając powrót do każdego dropu z Azylu, trafi też Matczyna do Maryny czy Najazd do Wikingów. W efekcie kontynuacje jako unikalne przygody znikną i staną się zwykłymi przygodami a biorąc pod uwagę drop jaki się z nich dostaje, to ten też ulegnie zmianie bo trudno, żeby wypadały lodówki czy księgi itp. na tak niskich poziomach i tak często. Skoro drop będzie już mało atrakcyjny to jaki jest sens jest zwiększać szansę na jej trafienie skoro i tak nie będzie się jej robić.
-
Ja pisałem Tylko o Azyl. Ale jak mówisz Najazd Wikingów leci tak samo dopiero w co 10 jak zrobiłem Wikingów to wpadł Najazd.... Jeśli by zmienili tylko szanse wpadania tych przygód To bym Się cieszył. Bo robisz robisz a to i tak nie leci.. po jakimś czasie straci się mobilizacje. Ale mi tu ogólnie chodzi tylko i wyłącznie o Azyl. Reszta przygód może zostać.
-
Witam!
Proszę o poprawienie ankiety! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
Powrót do Azylu Bandytów
Witam z tej racji że nie zdobyłem jeszcze przepisu....To chciał bym zwiększyć Swoje szanse robiąc Azyl to tylko 400R a robi się ją przyjemnie. I chciał bym aby powrót wpadał za każdym razem po zrobieniu Azylu to jest po prostu PARANOJA żeby po 10 Azylach wpadł jeden powrót. Dlatego w tym celu zakładam ankietę by zwiększyć możliwość wpadania tej przygody w dropie Azylu do 100%. Troszkę w menu mam geologów odkrywców i generałów Tak że każda możliwa opcja do wpadania manuskryptów mile widziana....
-
Lubię robić azyl, bo w dobie problemów z szukaniem wymian do przygód wieloosobowych, przygoda jest szybka i bezproblemowa.Tylko drop raczej słaby, więc wzmocnienie go dodatkowym bonusem byłoby mile widziane. Może już nawet nie za każdym razem, ale sporo częściej niż teraz. Głos na tak :)
-
Witam!
Ankieta jest niepoprawna.
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa