-
Wpłata i nic
13 kwietnia wpłaciłem 20 zł przez przelewy, bo chciałem wykupić premium na 7 dni. Pieniądze poszły, a klejek nie dostałem. Zgłosiłem problem, poproszono mnie o podanie danych, podałem i do dzisiaj nic się nie dzieje. Może dlatego, że Święta? Pytałem co dalej i też nic. Może chodzi o to, abym nie wykupił premium i nie zebrał więcej jaj?? Licho wie ;(
-
Oszukują graczy od tygodnia. Co ciekawe, nie działa tyle czasu i naciągali jeszcze na promo 100%, żeby wykiwać więcej osób. Na tym forum skasowali już trzy tematy o tym problemie, a pomoc techniczna udaje, że jest ok. Jedna osoba straciła ponad 1000zł. Polecam zgłosić do UOKiK i na policję.
-
Napiszę więcej ... Po upomnieniu się konto zablokowane ... :(
-
Spoko, najwyżej skasują temat.
-
A wystarczy problem zgłosić do odpowiednich organów i już skaczą przy tobie jak dziefczyny ze stolYcy :P
-
Od piątku 14.04.17 czekam na działanie supportu i nic. Pewnie mają przerwę świąteczną.
-
Nie oszukuj sam siebie. Nie oddawali już przed przerwą. Przed świętami odpisali w 5min i zażądali "dowodów". Dostali potwierdzenie przelewu wygenerowane w systemie bankowym i ucichli. A dzisiaj jest po przerwie. Problem trwa ponad tydzień. W czasie jego występowania zrobili "promo" 100% i polecieli po całości.
-
Wpłaty na klejki
Pozdrawiam graczy, ale nie "wspaniałych" konsultantów.
-
Brak klejnotów
Jestem nowa, tak dla sprostowania.
Kupiłam klejnoty za 23zł sms'em, kod dostałam, wpisałam a klejnotów nadal nie mam :p Mam gdzieś ich szukać czy o co chodzi? ;D
-
Jak nie masz to pisz do supportu, oni tylko mogą to wyjaśnić. Co więcej nie usuwaj żadnych smsów zwrotnych, wszystko może być przydatne przy załatwiany tej sprawy.
Jak skontaktować sie z supportem