-
Dopaszanie Rezydencji
To poprawiam mój wpis bo chyba mnie nie rozumieją...
To tak masz coś takiego jak Domek z populacją czy to dom z piernika czy ww. I dzięki premii np +10, +15, +25 możesz dodać Sobie populację. A stworzonych ludzi tworzysz w specialnym magazynie. Czyli przykładowo masz 3400 populacji a chcesz ją zwiększyć do 3500 bez np dodawania budynków rezydków tip. To robisz taką premię w specialnym magazynie i wkładasz ją potem z menu do rezydki a w rezydce pokazuje się 110 ludzików potem 120 i 130 i tak dalej i tak dalej w zależności od tego jaki zrobią limit danej rezydki. np jedna ww pomieściła by 500 popa ;) jedna wspania 1000 popa i tak dalej.....
-
dla przypomnienia, jaka to była premia, dzięki której można było dołożyć settlersów do rezydki czy np wieży wiedźmy.
skleroza mnie dopadła i nie pamiętam.
po drugie te steki chcesz rzucać na rezydki , czy je w nich przechowywać?
-
to moze zlikwidowac ograniczenie populacji wg posiadanych budynkow do tego przeznaczonych, zamienic te budynki wylacznie w funkcje dekoracyjna a populacji niech kazdy ma ile chce- przeciez tak bedzie latwiej
ps. a do tego poprosze cole i frytki
-
Do wkładania tam settków to chyba służy gwiazda. I w ogóle nic z tego nie rozumiem, raz pisze tak jakby chodziło o składowanie ludzików (bo do użycia ich to władyga jest i raczej nie trzeba tego zmieniać), potem znowuż jakby o zwiększeniu przestrzeni mieszkalnej. Co do tej premii to nigdy takiej nie było. Pewnie mocno pomylił z koszem wielkanocnym, który był rozbudowywany za osiągnięcia.
-
Witam!
Zapraszam do głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
-
Była taka premia i nie mówię tu o tych setkach zrobionych w MP. Normalnie było przypisane 30 setków w premia i dodawało się ją do rezydki. na powiększenie populacji. Wiem o tym bo miałem takie zadanie na moim lvl nie wiem jak inni.
-
-
Nic z tych rzeczy było w tym ewencie możliwość dodania populacji do rezydki.
-
tarczynek, może Ci chodzi o tą ikonke po prawej stronie jak klikniesz na rezydkę- dodaj osadników za kleje- ale to Ci nie zwieksza ilości osadników w rezydce, tylko dodaje zakupionych do gwiazdy- ot taka premia