Jestem za tym aby składanie obozu, rozkładanie obozu i prędkość przemieszczania się generałów na zwykłych przygodach została zwiększona do wartości jakie mają generałowie na ekspedycjach. kto ZA?
Wersja do druku
Jestem za tym aby składanie obozu, rozkładanie obozu i prędkość przemieszczania się generałów na zwykłych przygodach została zwiększona do wartości jakie mają generałowie na ekspedycjach. kto ZA?
Jakiś jeden specjalny generał, który poruszałby się 2x szybciej niż pozostali byłby pewnie mile widziany, ale jeśli chodzi o generalną zmianę to jestem przeciw. W wielu przypadkach, ze względu na bloki, mogłoby się to okazać dość karkołomne.
No ale i tak nie ma ankiety, więc wicie, rozumicie.
na logikę :
- jesli wszyscy generalowie zostana przyspieszeni jednakowo to bloki sie nie rozjadą
- jesli generalowie beda poruszac sie szybciej to zluzują się wymagania odnosnie minimalnej dlugosci bloku, bo sumaryczny czas walki w glownym obozie + czas dojscia sie zmniejsza.
Realnie to nie powinno miec to negatywnego wplywu, a w pewnych przypadkach moze miec pozytywny.
No tak. Tak to jest, panie Larxand, jak się człowiek ledwo ocknie i spróbuje zabłysnąć zanim synapsy zaskoczą. Sparkz, racja.
W sumie takie zróżnicowanie na prędkość w czasie przemieszczania się i atakowania też byłaby fajna.
Witam!
Bardzo proszę o dodanie ankiety!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
jestem za i nawet za zwiększeniem poruszania się podczas ataku
niestety za brak ankiety wątek zostanie zamknięty
Witam ponownie!
Ponawiam prośbę o dodanie ankiety.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chyba przydałby się tu jakiś zintegrowany system powiadomień forum<>gra.
Przyśpieszenie TAK ale jako buff np. na 5 minut