-
Wojsko
Miałem przestać podrzucać pomysły, ale jakoś nie mogę.
Co byście powiedzieli na taką rewolucję, żeby wyeliminować konieczność wracania na wyspę macierzystą w celu dosłania wojska na przygodę?
Wyobrażam sobie to tak, że będąc na wyspie przygody po pierwsze mam dostęp/wgląd do całego wojska niezależnie od tego czy jest ono w domu, czy na wojnie. A po drugie w gwieździe mam dostęp do wszystkich generałów, przy czym wojsko siedzące w domu mogę zapakować zarówno na generała znajdującego się aktualnie na przygodzie (wtedy czas podróży będzie podwojony) lub na generała leniącego się w domu.
Oczywiście idealnie by było, gdyby to działało w obie strony, tzn żebym będąc na wyspie macierzystej nie musiał wchodzić na przygodę żeby ściągnąć wojska do domu.
Wydaje mi się, że serwery by się z tego ucieszyły, a i my przy okazji.
Jeśli nie, to proszę o rzeczowe argumenty, a nie "BB to zwali" lub "moje dzieci się nie doczekają".
-
Witam! :)
Zachęcam do głosowania. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
Technicznie wykonalne, ale nie ma szans, żeby to weszło. Nie teraz, http://static.cdn.ubi.com/0034/int/g...hite_black.pngkiedy kwatermistrzowie są już w grze. Może przed wprowadzeniem krawców ten pomysł by przeszedł, ale teraz nie wypali.
-
-
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
Dzień dobry,
W ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie spotkał się z zainteresowaniem na tyle dużym, by BB_Penelopa mogła przekazać go do developerów, więc temat zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria