Hejeczka,
szybka piłka, skoro jest możliwość wysyłania jako "prezent" wesołego geologa, to proponuje dodać do tej opcji również tubylczego zwiadowce. Naturalnie w wersji nielimitowanej jako prezent :DDD
Wersja do druku
Hejeczka,
szybka piłka, skoro jest możliwość wysyłania jako "prezent" wesołego geologa, to proponuje dodać do tej opcji również tubylczego zwiadowce. Naturalnie w wersji nielimitowanej jako prezent :DDD
A pewnie, że tak :) Grubasów nigdy za wiele :)
Głos na tak, chociaz odpowiedzi w ankiecie mi sie za bardzo nie podobają
każdy po 100 i event rozwalony w 48h ;)
Nie zapomnijcie, że trzeba byłoby znaleźć chętnych na sprzedaż :D Ewentualnie zlimitować to jakoś, jak teraz mamy limit 10 sztuk, to dodać drugie tyle. Reasumując ktoś, kto nigdy nie kupił odkrywcy za klejki ma 20 do zgarnięcia jako prezent, a Ci co wszystko wykupili 10. Dałoby to realne szansę dla tych, co mają przychód 200 klejek tygodniowo (np. ja) i zbierają na cokolwiek grube miesiące :D Dodatkowo biorąc pod uwagę fakt, iż w najbliższym evencie z przygód nie będą lecieć normalne dynie, tylko marne dopałki ;)
tubylczy jest limitowany. raczej starzy wyjadacze mają wykupione wszystkich.
sprzyjałoby to multi, 5 tyg i za free sobie podsyłasz.
co z eventami gdzie grubasy przynoszą surowce eventowe, a ktoś "kupił" 40 grubasów?
jestem na nie.
jestem na nie, bylby niezly powod dla powstania multi , oraz kolejne zrodlo dochodow dla biznesmenow na aledrogo
Nie wyślesz czegoś, co jest limitowane. A jak z limitowanego zrobisz nielimitowane, to każdy też będzie miał nielimitowane, więc równie dobrze można z 10 zrobić unlimit, co zachęci ludzi do kupna niebieskich, i za nie armie odkrywców, a wtedy przewaga nad tymi "darmowymi" będzie nie do opisania.
ps. jak już robisz ankietę, to nie opisuj w niej swoich odczuć na własny temat, tylko proste: "tak, nie, obojętne" lub coś podobnego, bo tak to czego by się nie wybrało to i tak minie się z prawdą.
Witam! :)
Zachęcam do głosowania. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ale kij zawsze ma 2 końce, nie zdziwiłbym sie ze jakby byli nielimitowani to nagle by przestali przynosić surowce eventowe. Poza tym jedyny pożytek z nich (prócz eventów) to artefakty, które wymagają szkolenia. Bo to co dają z przygód czy skarbów najczęściej nie jest warte czasu poniesionego na wysyłanie bandy grubasów.
Dzień dobry,
autorowi pomysłu w ciągu ostatnich miesięcy nie udało się przekonać do niego wystarczającej liczby użytkowników forum, by mógł zostać przekazany do Developerów, więc zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria